Universitas Tarsus Badé Ngajak sacara permanén

Universitas Tarsus bakal ngarawat staf akademik
Universitas Tarsus bakal ngarawat staf akademik

657 pagawé permanén bakal direkrut liwat İŞ-KUR dibawah sasmita Pasal 4 / D UU Perumahan Sipil Nomer 4857, UU Buruh Nomer 6 sareng Peraturan Prosedur sareng Prinsip anu ditrapkeun kanggo rekrutmen pagawé di lembaga umum sareng organisasi supaya padamelan salaku pagawe permanén dina unit Réktorat Universitas Tarsus.

Pengumuman ngeunaan staf permanén bakal dipedalkeun dina situs web IS-KUR antara 16-20.12.2019 sareng aplikasi calon calon anu nyayogikeun syarat-syarat kedah dikintunkeun ka Diréktur Provinsi Mersin / Pusat Layanan pribadi atanapi : www.iskur.gov.tr Aranjeunna kedah dilakukeun di.

Pendudukan Status Pakasaban Status Atikan ngitung Métode Meuli
Kaamanan wasta

ngajaga

Normal / ngadeg Lulusan pendidikan sekundér

(Sakola Luhur sareng Sakamar Sarua)

6 Kuliah sareng Ujian Lisan

SYARAT umum

a) No. 2527 Turki profési mulya Luar maranéhna bisa kalawan bébas jeung Seni di Turki, Public, wasta atanapi bisnis organisasi Tanpa prasangka ka dibekelan tina Hukum di Run aranjeunna janten warga Turki,

b) Kadurjanan ngalawan kaamanan nagara, kejahatan ngalawan tatanan konstitusional sareng fungsina pesenan ieu, kejahatan ngalawan pertahanan nasional, kejahatan ngalawan Rahasia sareng spionase, nyamar, korupsi, nyogok, maling, penipuan, penipuan, nyiksa amanah, kabupaten, boh lamun éta amnesti. teu dihukum tina nyinggung tina nyucian atanapi nyalurkeun aset balukar tina ngalanggar na;

c) Henteu ngagaduhan kaanggotaan, kaanggotaan atanapi hubungan sareng atanapi hubungan sareng struktur, lembaga atanapi kelompok atanapi organisasi teroris anu ditangtukeun ku Déwan Kaamanan Nasional pikeun ngalakukeun kabijakan kaamanan nagara.

d) Henteu gawé bareng sareng organisasi teroris, henteu ngabantosan organisasi ieu, ngagunakeun atanapi ngamangpaatkeun sumber daya umum sareng sumber pikeun ngadukung organisasi ieu, sanés ngadamel propaganda organisasi ieu.

e) Teu dileungitkeun kana hak umum.

f) Henteu aya hubungan sareng jasa militer (parantos réngsé, ditunda atanapi dikaluarkeun),

g) Pensiun, umur umur atanapi mancén cacad ti lembaga kaamanan sosial

teu nampi

SYARAT husus

a) Pikeun sahenteuna SMA sareng lulusan sakola sarimbag

b) Pikeun parantos hasil parantos suksés ngalengkepan latihan dasar Kaamanan Pribadi sesuai UU No 5188 sareng ngagaduhan kartu idéntifikasi kaamanan pribadi anu dikaluarkeun ku Governorate.

c) Pikeun parantos réngsé umur 18 sareng henteu umurna 35 taun janten tanggal aplikasi anu kapungkur (dilahirkeun antara 20.12.1984 sareng 20.12.2001)

HISTORY AND TEMPAT

Éta bakal diayakeun dina 03/01/2020 tabuh 10:00 di Balai Konperénsi Universitas urang di payuneun hiji Notaris.

DATE AND TEMPAT INTERVIEW

Calon anu berhak milu dina wawancara sareng tanggal, waktos sareng tempat wawancara,https://www.tarsus.edu.tr bakal diumumkeun dina bagian "Pengumuman" bagian. Pengumuman anu dilakukeun dina situs wéb universitas urang mangrupikeun sipat bewara sareng moal aya bewara pikeun alamat anu prihatin ku pos. Calon anu henteu ngalamar atanapi henteu ngalebetkeun wawancara dina tanggal anu dinyatakeun dina pengumuman kasebut bakal dianggap ngaleupaskeun hakna sareng henteu tiasa ngaku hak-hak.

gambaran

1. Calon anu berhak diangkat salaku hasil tina aplikasi ka posisi anu diumumkeun kedah padamelan salaku pagawe permanén luyu sareng dibekelan Hukum Buruh Nomer 4857.

2. Panyuwunan kedah ditepungan di tingkat Mersin Central sareng distrik afiliasi sareng aplikasi jalma anu tinggal di Mersin kedah ditampi sakumaha tanggal pengumuman.

3. Aplikasi ti jalma anu diusir tina jabatan atanapi profésional anu saluyu sareng panerapan disiplin relevan pikeun lembaga umum sareng organisasi moal ditampi.

4. Daptar calon, hasil tina seueur sareng pengumuman anu sanésna dibéjakeun ka Universitas ku İŞ-KUR https://www.tarsus.edu.tr bakal diumumkeun dina bagian "Pengumuman" bagian wéb. Teu aya bewara tinulis anu bakal dipasihan ka calon anu bakal milu dina lotre sareng calon dilaksanakeun balukar tina lotre. Saatos ngagambar seueur ti daptar anu dinyatakeun ku İŞ-KUR, 4 kali calon bakal diwawancara.

5. Calon anu teu ngagaduhan kualifikasi pikeun panempatan akibat tina panempatan parantos nyababkeun pernyataan palsu, nyasabkeun atanapi palsu sareng anu parantos netepkeun kana kahoyongna moal dilantik. Sanaos upami parantos dipungkirkeun, prosedur penugasan badé dibatalkeun sareng upami bayaran dibayar ka aranjeunna ku administrasi, jumlah ieu wajib dibayar sareng kapentingan hukum. Calon anu henteu ngalebetkeun dokumén anu dibutuhkeun dina wates waktos najan kualifikasi sareng syarat staf anu badé dilaksanakeun bakal dilantik henteu tugas.

6. Jumlah calon anu diperyogikeun pikeun ngagentos jalma anu henteu ditunjuk atanapi anu henteu tiasa ditunjuk sabab henteu nyumponan syarat-syarat janji bakal dipilih diantara calon pengganti. 10759 / 1-1

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar