TCDD sareng Subsidiaries na

tcdd sareng saupami
tcdd sareng saupami

TCDD sareng Subsidiaries na Abdullah Peker, Ketua Union of Employ and Railway Union, nyieun pernyataan pencét tulisan ngeunaan rekrutmen pekerja subkontrak 3,477 anu damel di TCDD sareng Subsidiaries na (TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ).

Pernyataan tulisan Peker nyaéta saperti kieu; Imiz Subkontraktor urang anu damel dina sagala jinis padamelan di lembaga umum sareng organisasi ngantosan para staf mugia para staf mugia, Bapak pejabat, anjeun teu ngagaduhan hak nguciwakeun jalma ieu. Éta ngalawan hukum konstitusi yén di sababaraha lembaga, sedengkeun di sababaraha lembaga, teu aya staf anu dibéré.

Karakteristik TCDD sareng Subsidiaries TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ sareng TÜVASAŞ kedah dipasihkeun hak staf anu ngadesek ka sadaya subkontraktor pikeun nyegah karugian material sareng moral.

Henteu aya lembaga anu gaduh kaunggulan sareng bédana ti lembaga anu sanés. Kanyataanna, subkontraktor digawé di TCDD sareng TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ sareng TÜVASAŞ damel anu langkung beurat sareng langkung bahaya ti lembaga sanés.

Aya kesinambungan di nagara sareng subkontraktor anu damel di unggal institusi kedah ngagaduhan hak anu sami sareng kaayaan anu sami.

Jalma ieu, anu nampi upah sahandapeun upah minimum sareng ngusahakeun hirup dina kakurangan hirup, nyaéta jalma anu ngabela nagara di alun-alun Juli.

Upah subcontractors kedah sahenteuna 3000 Tl. Upah karyawan anu aya dina karéta api kedah dipertampi salaku dasar anu langkung luhur. Ieu meryogikeun pamahaman kaayaan sosial. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar