Tecer Karagöl Kangal Garis Bagian Komunikasi Komunikasi Téknologi Téknik Elektronik Hasil Hasil Tender

tecer karagol coil line komunikasi téknologi télékomunikasi listrik hasil balukar
tecer karagol coil line komunikasi téknologi télékomunikasi listrik hasil balukar

Baris Komunikasi Tecer-Karagöl-Kangal, Sinyal, Énergi sareng Sistem serat Plém Optik sareng Pamasangan Sistim Pangiriman

Diréktur Railway State Turki (TCDD) Nilai watesan 2019 / 469865 14.233.356,92 TL sareng perkiraan biaya perusahaan 19.216.535,00 TL Tecer-Karagöl-Coil Line Komunikasi, Sinyal, Energi sareng Serat Optik Laying sareng Transmission System Instalasi 9 perusahaan lembut sareng lembut Dumasar kana hasil tina tawaran nawar 14.411.250,00 TL AL-KA İNŞAAT NAK. TAAH. TIC. Inc. Geus meunang. Perusahaan 3, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Dina lembut, Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng serat serat Optik sareng Instalasi Sistem Pangiriman ka Tecer-Karagöl-Kangal Line Bagéan Jumlah sareng jinis item 45 kalebet dina lampiran anu disaurkeun dina lampiran. Durasi padamelan nyaéta 540 (lima ratus opat puluh) dinten kalénder tina tanggal pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar