TÜBİTAK bakal nyéwa teknisi Bilgem

TÜBİTAK bakal nyéwa teknisi Bilgem
TÜBİTAK bakal nyéwa teknisi Bilgem

Teknisi 4 bakal direkrut pikeun damel di TUBITAK Information and Information Security Advanced Technologies Research Center Center. Tungtung aplikasi: 13.12.2019

Kanggo janten warga nagara Turki.

2) Henteu dicaram tina hak umum sareng henteu gaduh catetan kriminal anu nyegah éta janten PNS.

3) Henteu ngagaduhan panyakit atanapi panyakit tepa anu tiasa nyegah anjeunna ngalaksanakeun tugas na sacara terus.

Pikeun pelamar lalaki, henteu aya hubungan sareng jasa militer sapertos anu aya wates waktu.

5) Henteu nampi umur 35 dina tanggal aplikasi.

6) Ngabagi pangalaman 2 taun profésional dina widang sareng nambutkeun sareng dokumen-dokumen anu tiasa dipikolehi ti SSI sareng tempat padamelan anu ngagaduhan pangalaman anu dipikahoyong.

7) Calon kedah ngagaduhan pangaweruh sareng kompeténsi dina mata pelajaran ieu.
• Pikeun kalibet dina proyék konstruksi P&P tujuanana.
• Pikeun gaduh pangalaman dina nyiapkeun proyék sareng spésifikasi téknis pikeun pamasangan mékanis.
• Pangalaman dina pamanggihan, kuantitas, perkiraan biaya sareng pembayaran kamajuan.
• Anggo anu hadé dina program Microsoft Office sareng AutoCAD.
• ngagaduhan pangalaman situs konstruksi di daérah aplikasi.
• Pangropéa mékanik, hidrolik, pneumatik sareng pamasangan saniter sareng kontrol pikeun gaduh pangalaman.

CATETAN: Kaayaan sareng prosedur anu dipikabutuh pikeun aplikasi tiasa dipendakan dina situs wéb urang (www.tubitak.gov.t nyaeta) Jeung Turki Association Usaha (Teo) aplikasi yayımlanmaktadır.iş dina kaca kaca web İSKUR web (https://esube.iskur.gov.tr).

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar