Thales Mintun Tender Extension Sydney Sydney Australia

Thales Ngalahut Téknologi Ekspansi Subway Sydney Australia Australia
Thales Ngalahut Téknologi Ekspansi Subway Sydney Australia Australia

Thales meunang tender kanggo penyambungan Sydney Underground ka Kota sareng Kulon, sareng nandatanganan kontrak Kontrol Pusat sareng Komunikasi.

Kontrakna kanggo ékspansi Poé Pusat Kawalan sareng Komunikasi Tokyo Metro mangrupikeun proyek anu ageung. Kota Metro sareng MTR Corporation berbasis Hong Kong nandatanganan perjanjian sareng 250 juta AUD (153 juta euro) kanggo dilegakeun ka Southwest (SMCSW).

Thales bakal ngarancang, ngahasilkeun, nyayogikeun, uji sareng komisi Pusat Kontrol sareng Sistem Komunikasi dina proyék ékspansi SMCSW. Sydney Metro mangrupikeun perpanjangan proyék North West (SMNW), anu jaringan kalebet jalur rel 66 mil sareng stasiun subway 31, ti Chatswood ka Sydney Harbour sareng ti CBD Sydney ka Sydenham.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar