Proyék TMMOB Kanal Istanbul Bencana Disiapkeun ku Manusa

proyék tmmob saluran istanbul disiapkeun ku bencana tangan manusa
proyék tmmob saluran istanbul disiapkeun ku bencana tangan manusa

TMMOB Badan Koordinasi Provinsi Istanbul diayakeun konperénsi pers di Kamar Arsiték Istana Istanbul Metropolitan Cabang dina laporan EIA ngeunaan proyék saluran cai Terusan Istanbul.

Dina konferensi pers di mana Sekretaris Komite Koordinasi Propinsi TMMOB Istanbul Cevahir Efe Akçelik maca téks panjelasan, Kamar Arsiték Komite Panaséhat EIA Mücella Yapıcı sareng Prof.Dr. Dr Haluk Eyidoğan sadar proyek sareng épékna.

PERHATOSAN! PROJEK CHANNEL ISTANBUL DAPAT DAPATKEUN ATAWA SABAK TIWAK ULANG!

Anyar-anyar ieu katingal yén prosés persiapan pikeun Kanal Istanbul, anu mangrupikeun geografis, ékologis, ékonomi, sosiologis, perkotaan, budaya, nyaéta karusakan penting sareng proyék eco-kajahatan, gancangan pikeun Istanbul, Thrace, Marmara, sareng Laut Hideung.

Dina prosés ieu, mimiti Laporan Pamaréntahan Laporan Prakték Lingkungan Siap disusun sareng dipidangkeun dina 2018. Urang ayeuna parantos diajar yén Laporan Penaksian Kesan Alam Lingkungan anu parantos disiapkeun sareng éta parantos dialihkeun ka Komisi Pariksa, Penilaian dina 28.11.2019 ayeuna. Rapat ieu diayakeun tanpa partisipasi kamar profésional sareng TMMOB. Kami hoyong ngaharepkeun aprésiasi ieu jalma pikeun tanggung jawab dina proyék, anu teu ngajantenkeun kamar profésional dina subjek.

File 1600 Kaca EIA anyar sareng lampiranna diulas sareng ngaevaluasi ku kelompok kerja kami. Dumasar kana Laporan EIA, anu ayeuna keur dibahas di IAC, kami nyarios;

• Ayeuna, nalika Istanbul mangrupikeun kota anu kapaksa minuhan 70% tina nginum cai ti kota-kota sanés, sedengkeun Présidén Erdoğan parantos nyarios "Istanbul leumpang ka arah haus", sumber cai anu tos aya teu tiasa dirusak.

• proyék ieu, anu bakal ngancurkeun leuweung kalér, rangelands, daérah tatanén sareng sadaya ékosistem sénsitip, henteu tiasa salamet.

• Kami henteu nampi proyék ieu anu nambahan résiko bencana ku cara nempatkeun penduduk sareng tekanan konstruksi di daérah dimana tilu jalur sesar aktip anu nyebrang.

• Kami kuat nampik proyék ieu, anu bakal nempatkeun tekanan dina sakumna bagian kota sareng ékosistem sensitif, perkotaan, arkéologis sareng situs alami.

• Dampak sosiologis bakal kuat pisan, bakal kapindahan di daérah, kualitas kahirupan sareng ékonomi masarakat langkung digegem, hak hirup sareng cai tina tangan proyék ieu, UUD UUD. sakali deui.

• Kami ngabantah yén teu mungkin nyayogikeun kaamanan tina jalur anu henteu tiasa disayogikeun dina Bosporus di Kanal Istanbul.

• Proyék Channel Istanbul, anu bertentangan sareng prinsip rarancang umum sareng prinsip 2009 / 1 100 Rencana Lingkungan Istanbul, nyaéta Konstitusi Kota Istanbul sareng disatujuan dina 000, sacara sah kalebet dina rencana skala luhur Istanbul. urang nyarios yén éta mangrupikeun proyek anu teu mungkin sareng éta henteu aya pangaruh sareng fitur ieu.

Nalika Kaca 1600 EIA Laporan dibaca sareng ditaliti, écés yén ieu sanés laporan anu ngaevaluasi dampak lingkungan, tapi jinis laporan bubuka proyék.

Hasilna;

Minangka Badan Koordinasi Provinsi Istimbul TMMOB, urang nampik proyék ieu, anu campur dina laut kami, bakul cai, pertanian, padang rumput, kawasan leuweung, daerah konservasi sénsitip, situs arkéologis, daérah anu dijaga alam sareng kota, hak cai sareng hak kahirupan, sareng teu nyababkeun karusakan anu teu bisa dicabut. urang ngajak lembaga sareng organisasi anu sasuai pikeun nanggung jawab.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar