Pangiriman sanés lirén antara dua karéta anu gancang

Pangiriman sanés lirén antara dua karéta anu gancang
Pangiriman sanés lirén antara dua karéta anu gancang

Transfer Penumpang Non-eureun Di antara Dua Éléktrik Éléktrik Tingkat Tinggi; Di antara dua karéta anu pindah, ieu Moving Platform yolcu bakal ngantep transfer penumpang tanpa jeda.

Désainer industri ngembangkeun proyék anu bakal ngaleungitkeun waktos waktos di waktos transfer penumpang dina karéta-laju kareta anu disebut "Priestmangoode .. Hatur nuhun kana "Platform Bergerak sağlayan, anu ngamungkinkeun para panumpang ngalih tina hiji karéta pindah ka karéta pindah anu sanés, aranjeunna bakal mastikeun yén karéta tiasa jalan dina jalan tanpa eureun.

Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. Halo kumaha bageur ieu abdi henteu nyarioskeun ceuli ceuli kuping ieu moal ngobrol pesen anu maca pendengaran cacat naha éta kuring henteu damel 11 bulan moal aya gélo ngagaduhan bahaya ngabantosan henteu aya hutang artos sumpah kuring gaduh 4.350 hutang abdi gaduh nyéwa bumi ieu kuring ngagaduhan budak awéwé umur 15 ieu sakola teu aya artos hutang sumpah i teu ngahakan enol oow sumpah i bapa indung abdi ngalakukeun ieu kuring laksanakeun eskişehir cara hacettepe universitas beytepe kampus mahasiswa kantin pencuci pencuci pingpinan kuring parantos nyambut damel 01.01.2006 gaduh jalan kaluar ieu 31.03.2018 Kuring henteu masihan anjeun naha anjeun nyarios kuring gaji pensiunan 1.640 TL Kuring ngagaduhan nyéwa bumi Sewa ieu 1.150 TL ieu kuring henteu ngagaduhan akta imah naha anjeun nyarios ieu kuring ngagaduhan sakola sakola SMA kuring gaduh artos masihan anjeun naha anjeun nyarios yén kuring boga gélo bahaya Kuring henteu ngartos nalika kuring gaduh telepon whaatsapp 0534 021 7405 ok

koméntar