Perusahaan Turki Ngajantenkeun tawaran Pangsaéna di Bisnis Konstruksi Railway Malolos Clark di Filipina

Proyék Railway Filipina Malolos Clark
Proyék Railway Filipina Malolos Clark

Hiji parusahaan Turki Proyék Railway Malolos Clark CP S-01 di Filipina mangrupikeun tawaran anu panghandapna dina tender. Malolos Clark Railway lembut ngeunaan 160 juta USD kalayan tawaran panghandapna. Dina tender tempat total tender 2 dikaluarkeun, éta tender séjén asalna tina pakumpulan partnership TAISEI + DMCI.

Rincian Proyék Railway Malolos Clark

MCRP bakal diwangun salaku dua jalur karéta api, kaasup bagian 51,2 km anu nyambungkeun Kota Malolos ka pusat pertumbuhan régional Clark sareng ékspansi 1,9 km anu nyambungkeun NSCR ka Blumentritt Station di Tasikmalaya. Proyék bakal kalebet konstruksi stasiun subway anu bakal nyayogikeun sambungan pondok dina CIA. Éta ogé bakal nyertakeun sasak sareng viadék pikeun bagian naék tina jalur karéta api.

MCRP bakal ngagaduhan jumlahna tujuh stasiun anu ditingkatkeun sareng dua platform misah tina lebar 60 m katuhu (ROW).

Peta ngeunaan Malolos Clark Railway Project
Peta ngeunaan Malolos Clark Railway Project

Stasion ieu bakal gaduh angkat sareng eskalator kanggo gerakan panumpang anu gampang sareng sistem kontrol tol otomatis kaasup mesin vending tikét, gerbang, mesin tol, mesin pangumpulan data sareng mesin ngumpulkeun kantor. Dina jalur anyar, karéta listrik unit (EMU) listrik bakal beroperasi dina tilu kategori: karéta komuter, karéta komuter ekspres sareng karéta ekspres terbatas di bandara. Karéta bakal ngajalankeun dina laju maksimum 160km / jam.

Jalur karéta api anu anyar diperkirakeun badé diperkirakeun perjalanan unggal dinten ngeunaan 2022 ku 81.000.

Malolos Tutuban Railway Project Introduksi Film

Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. Abdi Master of Kayu Bentuk Konkrit Terpasang. Abdi badé damel di luar negeri. Bagus master kirang waktos hartosna seueur pagawéan. Kuring henteu gaduh halangan di luar negeri.

koméntar