Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur kanggo Asistén Mésér Asisten Inspektur

asistén menteri transportasi sareng infrastruktur
asistén menteri transportasi sareng infrastruktur

Kamentrian angkutan sareng prasarana bakal ngarawat Asisten inspektur; 8 dina kelas Jasa Administrasi Umum kanggo padamelan di Dinas Pengangkutan sareng Inpormasi Infrastruktur. Dina raraga ngadamel tugas terbuka ka 5 (lima) Asistén Inspektor, Asistén Ujian Pemeriksa Inspektor bakal diayakeun numutkeun Perda dina Layanan Pemeriksaan Departemen Pengangkutan sareng Infrastruktur.

Ujian lawang nyaéta saperti kieu;

1- KEPERLUAN PEPERIKSAAN NEGARA

a) Pikeun nyumponan kaayaan anu dinyatakeun dina Pasal 657 UU Sipil Nomer 48, (Pemohon anu berhak nyandak ujian lisan bakal dipenta pikeun ngadaptar rékaman pidana.)

b) Sahenteuna opat taun pendidikan sarjana; UU, Élmu Pulitik, Ékonomi, Administrasi Bisnis, Ékonomi sareng Élmu Administrasi Élmu sarta sahenteuna opat taun atikan sarjana sareng kesetaraan ka sakola-sakola anu ditampi ku Déwan Pengajian Tinggi di Turki atanapi di luar negeri anu parantos réngsé salah sahiji lembaga pendidikan tinggi.

c) Dina aplikasi anu bakal dilakukeun ti antara calon anu ngagaduhan poin 2018 (Tujuh puluh) poin atanapi langkung luhur tina jinis skor KPSS P2019 Jenis A KPSS P48 (KPSS) dilakukeun ku Measurement, Selection and Placement Center (ÖSYM) dina 70 sareng 100; janten dina calon mimiti 100 (Hiji Hunatus) dumasar kana rengking skor pangluhurna, (Upami jumlah pemohon parantos nedunan syarat-syarat ujian sareng langkung ti 100 jalma langkung ti 100, calon XNUMX munggaran anu ditangtukeun salaku hasil mimiti skor anu paling luhur kedah dilaksanakeun ka pamariksaan lawang sareng XNUMX. calon (s) anu gaduh titik anu sami sareng calon ogé bakal diulem kana ujian)

d) 01 / 01 / 2019 salaku umur 35, (1 Januari 1984 sareng salajengna kalahiran)

e) Ngagaduhan karakter sareng kualifikasi Inspektorat,

f) Dina hal status kasehatan, badé ka sadaya nagara, tiasa ngaladénan sagala jinis iklim sareng kaayaan perjalanan, pikeun nyegah neraskeun tugas awak atanapi gering méntal atanapi cacad sareng cacad awakna, (Calon anu layak nyandak ujian lisan bakal dicandak tina sarat latihan sareng Rumah sakit Panaliti. Laporan Papan Médis bakal dipénta)

g) Parantosan, pengecualian atanapi penundaan jasa militer pikeun calon jalu (Calon pamuda anu berhak nyandak ujian lisan bakal diperyogikeun ngalebetkeun sertipikat status militér.)

h) Henteu nyandak komitmen layanan ka lembaga mana waé, (Présidén ditandatanganan nunjukkeun yén aranjeunna henteu dina komitmen layanan bakal diangkat tina calon anu berhak nyandak ujian lisan.)

i) Nyandak ujian kanggo kahiji atanapi kadua kalina,

BUKU APLIKASI 2- BANDUNG

Ngalamar anu hoyong ilubiung dina Ujian lawang, dimimitian ti dinten saatos publikasi pengumuman ujian dina resmi Warta, syarat yén aranjeunna nyayogikeun kaayaan anu disebatkeun di luhur, paling anyar dugi 16 / 12 / 2019 tanggal Jumaah;

"Kamentrian Angkutan jeung infrasturktur Kamentrian Inok Layanan Direktorat (Blok, 6 lanté.) Dasar Turayliç Caddesi No: 5, Pos Code: 06338, Emek Çankaya / Ankara / Bekasi"

Alamatna tiasa dilakukeun ku pribadi atanapi ku mail anu kadaptar. Kanggo aplikasi ku mail, tanggal 16 / 12 / 2019 kedah ngahontal alamat anu dieusian dina dinten Jumaah saatos akhir jam kerja. Aplikasi anu henteu diteraskeun ka Présidén kusabab telat kiriman sareng alesan sanésna atanapi anu henteu nyumponan kaayaan anu dinyatakeun dina pengumuman éta moal diolah.

Daptar jalma anu berhak nyandak ujian éntri tinulis tiasa dipendakan dina halaman website Kementrian ( uab.gov.tr/duyuru on).

Calon bakal ngalamar ujian tinulis;
a) Calon bentuk aplikasi,
b) Dokumén hasil KPSS (Mangsa validasi sareng akurasi pamariksaan sareng cék bakal dilakukeun.),
c) Salin asli atanapi disertipikasi diploma Institusi Pengajian Tinggi atanapi sertipikat lulusan,
d) Poto paspor potongan 6 anu dicandak dina 1 (genep) bulan ka pengker,
e) Salin dokumen idéntitas sareng conto populasi anu kadaptar

Aranjeunna tambah. Formulir aplikasi calon dipasang ka pengumuman anu dipedar dina halaman wéb Kementerian. Calon tanggung jawab katepatan tina dokumén anu dikintun dina aplikasina. Calon anu engké kapanggih yén aranjeunna henteu nyumponan syarat aplikasi teu tiasa ngaku hak-hak. Upami dokumen-dokumen anu kapendak curang atanapi licik, prosés hukum anu diperyogikeun bakal diasah ngalawan calon calon.

3 - TARGAHAN DENGAN TEMPAT

Ujian lawang bakal dilaksanakeun di Ankara dina dua tahap, mimiti ditulis sareng teras lisan dina sababaraha prosedur uji pilihan.

Bagian anu ditulis dina ujian ieu bakal dilakukeun dina 29 / 12 / 2019 dina dinten Minggu di 10: 00 "Ankara Yıldırım Beyazıt Universitas Fakultas Hukum 15 Juli Gedong Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. 150. Jalan Etlik / Ankara ”sareng calon anu bakal ngagaduhan ujian anu ditulis bakal diumumkeun dina tanggal 18 / 12 / 2019 dina situs wéb Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur (uab.gov.tr/duyurular) dina alamat XNUMX / XNUMX / XNUMX. dokumen Éntri tina halaman ieu. Salian ti kitu, moal aya iber anu bakal dipasihkeun ka pelamar ngeunaan ujian ujian tinulis.

Calon diwajibkeun nyandak ujian tinulis nganggo dokumén éntriana (uab.gov.tr/duyurular), sareng kartu idéntitasna nganggo nomer ID atanapi paspor kalayan waktos validitas pikeun dianggo pikeun idéntifikasi.

Ngaran, tanggal sareng tempat dina ujian lisan bakal diumumkeun dina website Kamentrian (uab.gov.tr/announcements).

4- BENTUK sareng ISSU ISRA INSULAN ULANG

Uji tulis bakal dilaksanakeun nganggo 5 (lima) pilihan dumasar ka prosedur uji coba pilihan. Dina ujian anu ditulis, calon bakal ditaros jumlahna aya dua puluh lima patarosan, opat anu bakal janten opat poin kanggo kelompok ujian UU, Ekonomi, Kauangan sareng Akuntansi, sareng 20 (dua puluh) bakal lima pikeun unggal kelompok ujian basa asing. Jumlah waktos ujian ditulis nyaéta 120 menit.

Subyek ujian ditulis dibéréndélkeun di handap.
1. hukum
a) UU Konstitusi
b) Prinsip Umum UU Administrasi, Badan Kehakiman, Organisasi Administrasi,
c) Hukum Pidana (Prinsip Umum sareng Kajahatan Ngalawan Nagara),
c) Hukum Sipil (Prinsip Umum sareng Hak Real),
d) Hukum Kawajiban (Prinsip Umum),
e) Hukum Komérsial (Usaha Komérsial, Pausahaan sareng Perangkat Lunak Bébas)
f) UU Perdagangan Maritim (Prinsip Umum, Regimen Hukum Daérah Laut, Status Hukum sareng Peraturan Selat Turki, Kontrak Pengiriman, Kontrak Angkutan Penumpang),
g) Hukum Buruh (Prinsip Umum, UU Kesatuan Perdagangan, Perjangjian Buruh Koléksi),
f) Hukum Pelaksanaan sareng Kabangkrutan (Prinsip Umum),

2. Ékonomi
a) Mikroekonomi
b) Ekonomi Makro,
c) Ekonomi internasional,
c) Ékonomi Bisnis,

3. ngabiayaan
a) Kabijakan fiskal,
b) Pendapatan sareng pengeluaran Umum
c) anggaran,
c) Prinsip Umum Panerapan Pajak Turki,

4. akuntansi:
a) Akunting Umum
b) Analisis sareng Lembaran Kasaimbangan.
c) Akun Komérsial,

5. BAHASA PELAKON:
a) Inggris,

5) EVALUATION

Ujian lawang; ditulis sareng lisan. Uji anu ditulis bakal janten pilihan ganda. Ngalamar anu henteu suksés dina ujian tinulis moal berhak milu dina ujian lisan. Kelas pinuh dina ujian lawang nyaéta 100, anu dipisahkeun tina kelompok ujian tinulis sareng hiji-hijina dina ujian lisan. Supaya dianggap suksés dina ujian tinulis, masing-masing skor anu diala ti kelompok pamariksaan tinulis sanés ti basa asing henteu kedah kirang ti 60 sareng rata-rata henteu kedah kirang ti 70. Kelas basa deungeun moal kalebet rata-rata sareng bakal dianggap salaku alesan leuwih sering dipake tinimbang. Skor ujian ujian diitung ku cara nyandak rata-rata aritmetika skor ujian lisan sareng skor ujian tinulis tina calon anu suksés dina ujian lisan. Dina nangtoskeun darajat kasuksésan calon, upami skor ujian lawang sami, calon anu ngagaduhan skor ujian tinulis anu luhur, sareng upami skor ujian lawang sareng skor ujian tinulis sami, calon anu parantos nerapkeun skor KPSS bakal ngagaduhan prioritas. Skor 70 atanapi langkung luhur dina pamariksaan lawang henteu dianggap hak anu dicapai pikeun calon-calon anu kaluar tina jumlah staf anu bakal ditunjuk.

Calon 20 bakal diulinkeun ngamimitian ujian lisan ti calon kalayan kelas paling luhur tina ujian tinulis. Calon kalayan skor anu sami sareng calon pamilén anu diulem bakal diulem kana ujian lisan.

Ngaran calon anu layak nyandak ujian lisan, tanggal sareng tempat ujian lisan (uab.gov.tr/duyuru on).

Dina ujian lisan, para calon; Sacara umum, tingkat pangaweruh lapangan sareng kapinteran, kecepatan transfer, kamampuan pikeun nganyatakeun, kakuatan penalaran, merit, kamampuan ngagambarkeun, kalakuan sareng kasesuaian kana profesi, kapercayaan diri, kamampuan sareng kredibilitas, kamampuan umum sareng budaya umum, katélangan kana kamekaran ilmiah sareng téknologi bakal dievaluasi.

Supaya dianggap suksés dina pamariksaan lisan, rata-rata aritmetika skor anu dipasihkeun ku unggal pupuhu pemeriksa sareng anggota pikeun skor pinuh ku 100 henteu kedah kirang ti 70.

Skor ujian ujian henteu kedah kirang ti 70 supados dianggap salaku asistén ujian inspektur.
Daptar calon gantian ogé nomer aslina sareng aslina bagian anu ditulis sareng lisan dina ujian pamariksaan sayogi dina halaman wéb Kementerian.uab.gov.tr/duyuru onsareng hasil ujian lawang bakal dibéjaan ka calon ku surat anu kadaptar.

6) ISI LAIN

Dokumén anu dipikabutuh pikeun ujian sareng inpormasi anu lengkep (uab.gov.tr/announcements) tiasa didaptarkeun ti nomer telepon Inspektur sareng Menteri Infrastruktur (0312) 203 10 84- (0312) 203 18 81 nomer telepon.

Calon tiasa ngalebetkeun bantahan ka patarosan ujian atanapi hasil ujian paling anyar dina 7 (Tujuh) dinten saatos hasil ujian ditulis diumumkeun. (Saratus Turki Lira), kuitansi bank nampi ku cara mayar biaya bantosan, subjek bantahan sareng alamat komunikasi anu jelas ditulis dina petisi ka Menteri Pengangkutan sareng Layanan Inspektur Infrastruktur.

Bantahan dilakukeun saatos istilah sareng petisi anu teu gaduh nomer idéntitas pelamar, tanda tangan, alamat sareng resi bank moal dipertimbangkeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar