Universitas Karamanoğlu Mehmetbey bakal ngarawat staf akademik

universitas karamanoglu mehmetbey bakal ngarawat staf akademik
universitas karamanoglu mehmetbey bakal ngarawat staf akademik

Hijian handap Réktorat Karamanoğlu Mehmetbey University nyaéta; Personil 2547 bakal direkrut saluyu jeung Peraturan Proses sareng Prinsip Ngeunaan Ujian Pusat sareng Ujian Léngkah anu dilarapkeun kana janjian para anggota fakultas sanes ti anggota fakultas, UU Pangajaran Tinggi.

Calon bisa dilarapkeun kana departemén anu aya hubunganana atanapi ku mail ku belirtilen Formulir Application Instructor ları sareng dokumén anu dinyatakeun di handap ngeunaan inpormasi anu aranjeunna dibéwarakeun saatos aranjeunna ngirimkeun aplikasi sacara éléktronik di http://servis.kmu.edu.tr/basvuru/ Di lingkunganana, dokumén anu dipikabutuh tiasa dibaca sareng dicekup dumasar kana penjelasan dina sistem aplikasi online. Ngalamar anu ngalebetkeun dokumén anu diperyogikeun sacara online henteu kedah ngirimkeun dokumen pribadi atanapi ku mail sareng bakal ngalebetkeun salinan asli atanapi disatujuan dokumen ka juri upami aranjeunna cocog pikeun ujian lawang.

Tanggal Start Application nyaéta Tanggal Pengumuman Warta Warta

Tujuanana Aplikasi: 20 / 12 / 2019 Jumaah
Tanggal Pravaluasi: 25 / 12 / 2019 Salasa
Ujian Masuk: 27 / 12 / 2019 Jumaah
Tanggal Penapisan Akhir: 31 / 12 / 2019 Salasa

hasil www.kmu.edu.t nyaeta bakal diumumkeun dina website.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar