Universitas Karamanoğlu Mehmetbey bakal ngarawat staf akademik

universitas karamanoglu mehmetbey bakal ngarawat staf akademik
universitas karamanoglu mehmetbey bakal ngarawat staf akademik

Universitas Karamanoğlu Mehmetbey bakal ngarawat staf akademik; Ti Réktorat Universitas Karamanoğlu Mehmetbey, anggota fakultas bakal direkrut deui ka unit-unit di handap ieu luyu sareng tulisan-tulisan ngeunaan Hukum Pengajian Tinggi anu nomer 2547 sareng Perda dina Promosi sareng Pelantikan.

Jumlah Unsur: 20
Tanggal Rilis Warta resmi: 05.12.2019
Periode Aplikasi: Tanggal lima belas pengumuman tina tanggal penerbitan mangrupikeun akhir jam kerja.

kamanunggalan bagean Jurusan potongan Judul Skuad darajat gambaran
Atikan Fisik
sareng Sakola Olahraga
Manajemén Olahraga Élmu Manajemén Olahraga 1 profésor gaul 1 Pikeun ngagaduhan gelar profesor profésional dina bidang élmu olahraga sareng pikeun ngoméan komunikasi sareng kaputusan dina olahraga.
Fakultas Surat Basa jeung Sastra Inggris Basa jeung Sastra Inggris 1 Dr Dosén. anggota 5 Pikeun ngagaduhan studi dina Teater Skotlandia Kontemporer.
Fakultas Ékonomi jeung Élmu Pangurus operasi Manajemén sareng Organisasi 1 profésor gaul 1 Pikeun janten profesor gaul dina bidang manajemén sareng strategi, damel dina widang manajemén strategi, inovasi sareng tata pamaréntahan.
Fakultas Téknik Énergi Téknik Sistem Sistem Énergi Dipulihan 1 profésor gaul 1 Profesor Madya dina widang tanaga sistem tanaga energi sareng tenaga energi solar diajar sareng anu dilakukeun.
Fakultas Téknik Téknik Sipil Bahan wangunan 1 profésor gaul 1 Janten profesor anu gaul dina bidang rékayasa sipil. Pikeun ngagaduhan studi ngeunaan serat beton sareng optimasi serat.
Fakultas Téknik Jurusan Téknik Mesin mesin 1 Dr Dosén. anggota 5 Gelar Master sareng PhD dina rékayasa mékanis. Pikeun ngagaduhan kajian biomekanik tina tulang sareng tulang rawan.
Fakultas Élmu Kaséhatan Nutrisi jeung Diététika Sistem gizi anu kolék 1 Dokter Fakultas 4 Pikeun ngagaduhan doktor dina departemén fisiologi Fakultas Kedokteran sareng pikeun ngerjakeun rupa-rupa karacunan organ sareng karusakan alatan induksi ubar chemotherapeutic.
Fakultas Élmu Kaséhatan Nutrisi jeung Diététika Nutrisi Komunitas 1 Dokter Fakultas 4 Produksi tutuwuhan ubar succulent ku téhnik budaya jaringan sareng sipat antioksidan na.
Élmu Kaséhatan
pakultas
elmu ngeunaan cara ngarawat Perawatan Kaséhatan Umum 1 profésor gaul 1 Pikeun ngagaduhan studi ngeunaan hydatid kista dina dimensi kaséhatan masarakat.
Fakultas Élmu Kaséhatan elmu ngeunaan cara ngarawat Perawat 1 Dr Dosén. anggota 5 Lulusan ti jabatan asuhan sareng parantos réngsé gelar doktor di jabatan perawat. Modél logika alus sareng penilaian résiko bunuh diri.
Fakultas Élmu Kaséhatan Audiology Audiology 1 Dr Dosén. anggota 4 Pikeun ngagaduhan khusus dina bidang otolaryngology sareng parantos didamel nguji pamariksaan pamariksaan bayi.
kasehatan
Sakola Vokasional
Layanan Médis sareng Téhnik ahli kacasoca 1 Dr Dosén.
anggota
4 Pikeun ngagaduhan gelar PhD dina fisika matematika.
Sakola Layanan Kaséhatan Vokasional Layanan Médis sareng Téhnik Téhnik Imaging Médis 1 Dr Dosén. anggota 4 Pikeun ngagaduhan gelar PhD dina fisika nuklir sareng pikeun ngerjakeun waja radiasi.
Sakola Vokasional Élmu Sosial Hotél, Réstoran sareng Katering Jasa Pastry sareng Bakery 1 Dr Dosén. anggota 4 Ph.D. dina departemén kabersihan dahareun / lapangan
Sakola Vokasional Élmu Téknis Mesin sareng téhnik Metal Produksi Kualitas Produksi 1 Dr Dosén. anggota 4 Ngabogaan PhD dina Téknik Industri sareng damel dina palaku paripolah di commerce éléktronik.
Fakultas Kedokteran Élmu Médis Bedah Anestésiologi sareng réanimation 1 profésor gaul 1 Asosiasi Anestésiologi sareng Reanimation Turki sareng Asosiasi Anestésiologi Éropa (ESA) parantos nampi sertipikasi kualifikasi. Pikeun diajar efek tina téknik anestesi béda kana tekanan intraocular.
Fakultas Kedokteran Élmu Médis Bedah Orthopedics na Traumatology 1 Dr Dosén. anggota 5 Pikeun ngahususkeun kana Orthopedics sareng Traumatology sareng ngerjakeun dislokasi gabungan posterior anu teu stabil.
Fakultas Kedokteran Élmu Médis Bedah urology 1 Dr Dosén. anggota 5 Perawatan expulsive médis batu ureteral.
Sakola Élmu Terapan Media Anyar Media Anyar 1 Dr Dosén. anggota 4 Ph.D. dina radio, televisi sareng bioskop. Pikeun ngagaduhan pangalaman produksi dina widang sinematografi, séri sareng pilem dokumenter.
Sakola Layanan Kaséhatan Vokasional Layanan Médis sareng Téhnik anesthesia 1 Dr Dosén. anggota 5 Pikeun diajar efek gén irama circadian / protein dina setrés oksidatif anabolik ngainduksi.

calon;

1 - 657 UU No PNS 48''den pikeun nyumponan kaayaan umum,

2 - Universitas urang http://www.kmu.edu.tr Saatos ngirimkeun aplikasina di lingkungan éléktronik dina alamat ieu, aranjeunna dilarapkeun sareng nyitak dokumen anu diperyogikeun (Permohonan Pitulung, Komitmen, CV sareng Daptar Aktivitas Akademis sareng Administrasi),

3 - Statusna saluyu sareng arahan Diréktoryu Değerlendirme Ngeunaan Nerapkeun, Promosi sareng Pasini ka Karamanoğlu Mehmetbey Staf Akademis Universitas,,

4 - 2547 (opat) salinan studi ilmiah sareng publikasi calon anu bakal dilarapkeun ka staf fakultas numutkeun artikel 23 UU wilangan 4, salian panjelasan maranéhanana nunjukkeun basa asing, resume, sarjana, lulusan, sertipikat kedokteran. daptar publikasi sareng YDS, ÜDS atanapi KPDS hasil dokumén, dua poto paspor, sareng jalma anu nyambut damel atanapi ayeuna damel di lembaga umum (kecuali anu damel di Universitas urang) kedah ngalebetkeun dokumén jasa ka unit anu aya hubunganana atanapi ku mail.

5 - Profesor Madya kanggo status permanén sareng ngalebetkeun 2547 (opat) salinan karya ilmiah sareng publikasi calon-calon Profesor Madya anu nyayogikeun kaayaan anu dinyatakeun dina Pasal 24 UU No 4, salian petisi na nunjukkeun jabatan, sarjana, lulusan, gelar doktor. sertipikat, dokumén prestasi profésorasi dikaitkeun, daptar publikasi, dua poto paspor sareng dokumen jasa jalma anu parantos damel atanapi ayeuna damel di lembaga umum (kecuali anu damel di Universitas urang) diwajibkeun ngalebetkeun aranjeunna sacara pribadi atanapi ku pos ka Departemen Kepegawaian Réktorat kami.

6 - Staf Profésor pikeun status permanén sareng ngalangkungan 2547 (genep) salinan karya ilmiah sareng publikasi karya calon guru anu nyayogikeun syarat-syarat anu dinyatakeun dina tulisan 26 UU wilangan 6, salian petisi anu nunjukkeun jabatan sareng karya riset utama. , master's, sertipikat doktor, dokumen profésorasi gaul, daptar publikasi, hasil panalungtikan utama ku cara nambihan Departemen Personalis Réktor Réktor atanapi mail.
Anu ngagaduhan kawajiban jasa wajib diwajibkeun ngalebetkeun dokumén anu aya hubunganana sareng pasangan sareng alesan kaséhatan anu dinyatakeun dina paragraf 2547 pasal 35 UU 3.

Periode aplikasi mangrupikeun akhir poé digawé dina poé lima belas panerbitan pengumuman dina Warta resmi. Upami dinten ka-15 bertepatan sareng sabtu minggu sareng / atanapi liburan umum, dinten ayeuna janten dinten poé damel www.kmu.edu.t nyaeta bakal diumumkeun di. Aplikasi anu henteu dilakukeun dina jangka waktu nutup sareng telat pos moal ditarima.

Henteu aya staf anggota Fakultas Dokter anu tiasa nerapkeun ku% 2547 kuota anu ditetepkeun luyu sareng 38 pasal UU wilangan 20.

Diémbarkeun

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar