Universitas Manisa Celal Bayar bakal ngarawat staf akademik

universitas manisa celal bayar bakal ngarawat staf akademik
universitas manisa celal bayar bakal ngarawat staf akademik

Universitas Manisa Celal Bayar bakal ngarawat staf akademik; Staf akademik Réktorat Universitas Manisa Celal Bayar, 2547 ngitung Hukum Pengajian Tinggi sareng Perda tentang Promosi sareng Pelantikan Staf Akademis, Pelantikan Universitas Manisa Celal Bayar sareng Penutupan Staf Akademis saluyu sareng syarat-syarat anu diréktori bakal direkrut. (PROFESSOR, PROFESOR ASSOCIATE, DOKTOR FAKTOR DOKTOR)

KAJAKAN UNTUK APLIKASI

UNTUK PROFESIONAL

- 2547 tina UU 26. ngalaksanakeun kaayaan anu ditetepkeun dina
- Profésor dina status permanén.
- 1 (Hiji) File Application (Application petition, CV, Formulir Evaluation Activity Akademik, Dokumén Disatujuan sertipikat Profesional Associate, Salin Dokumén Studi, Salin Kartu KTP, Photographer 2)
- 6 (Genep) File Team (Kurikulum Vitae, Formulir Evaluasi Aktivitas Akademis, Disatujuan Salin sertipikat Profesional Associate, Daptar Publikasi, Studi Ilmiah sareng Publications)

UNTUK ASSOCIATES

- 2547 tina UU 24. ngalaksanakeun kaayaan anu ditetepkeun dina
- Pikeun nampi gelar profesor profésor kalayan ujian lisan ti Badan Interuniversity
- Sahenteuna 65 (genep puluh lima) ti ujian basa asing pusat anu katampi ku Déwan Pengajian Tinggi atanapi skor sarimbag,
- Profesor pakait sareng status permanén.
- 1 (Hiji) File Application (Application petition, Kurikulum Vitae, Formulir Evaluasi Aktivitas Akademis, Disatujuan Salin sertipikat Profesor Madya, Sertifikat Pengajian, Sertipitas Basa Asing, Salin KTP Identity, Photographer 2)
- 4 (Opat) File Tim (Kurikulum Vitae, Formulir Evaluasi Aktivitas Akademis, Disatujuan Salin sertipikat Profesional Associate, Sertipikat Basa Asing, Daptar Publikasi, Studi Ilmiah sareng Publications)

UNTUK AHLI DAFTAR DOKTOR

- 2547 tina UU 23. ngalaksanakeun kaayaan anu ditetepkeun dina
- 1 (Hiji) File Application (Formulir Application, Kurikulum Vitae, Formulir Evaluasi Aktivitas Akademis, Sertipikat Kartu Identitas, Disatujuan sertipikat Sertipikat Doktor, Dokumén Atikan, Gambar 2)
- 4 (Opat) File Tim (Kurikulum Vitae, Formulir Evaluasi Aktivitas Akademis, Disatujuan Salin sertipikat PhD, Daptar Publikasi, Studi Ilmiah sareng Publikasi)

Jadwal Ujian

Tanggal Publikasi: 11.12.2019
Tujuanana Aplikasi: 25.12.2019
Tanggal Pravaluasi: 03.01.2020
Tanggal Ujian Entuk: 10.01.2020
Hasil Katerangan Tanggal: 17.01.2020

** "Penilaian awal na Hasil Ujian de dina kaping anu disebatkeun di luhur www.mcbu.edu.t nyaeta bakal dipedar dina internet.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar