Tokat Gaziosmanpaşa University bakal ngarawat staf akademik

universitas tokat gaziosmanpasa bakal ngajantenkeun staf akademik
universitas tokat gaziosmanpasa bakal ngajantenkeun staf akademik

Tokat Gaziosmanpaşa University 2547 cacah UU sareng Peraturan Pengajian Tinggi pikeun Promosi sareng Pelantikan Anggota Fakultas, anggota dosen 94 bakal direkrut luyu sareng Syarat Syarat sareng Prinsip Aplikasi pikeun Tokat Gaziosmanpaşa Anggota Fakultas Universitas.


Dokumén anu dipénta nyaéta ti Universitas Tokat Gaziosmanpaşa. http://www.gop.edu.tr Sayogi dina. Periode aplikasi nyaéta 15 (lima belas) dinten ti saprak publikasi pariwara aya dina Warta resmi.

File aplikasi pikeun profesor (1 dina file fisik sareng 6 dina mémori flash), file aplikasi kanggo profesor gaul, (1 dina file fisik sareng 4 dina mémori kilat) sareng memori flash 1).

Aplikasi aya dina aplikasi sareng aplikasi anu dilakukeun ku surat, ku dokumén sareng aplikasi anu henteu lengkep sareng anu henteu disatujuan dina waktos teu ditampi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar