Uzungöl Kabel Mobil Pikeun Hirup

uzungol kabel mobil hirup
uzungol kabel mobil hirup

Pangusaha Sukru Fettahoglu, proyek mobil kabel Uzungol ditunda heula pikeun waktos anu lami. Fettehoğlu ngamimitian karya penggalian, saurna lokasi kutub dibuka. Fettahoğlu, "Insya Alloh, dua ti tilu stasiun bakal dibuka dina bulan Juli." Cenah.

Proyék mobil kabel 3 bakal aya sarébu 540 meter panjang di pusat pariwisata anu misuwur di dunya Uzungöl. 40, anu perenahna di Çaykara distrik Trabzon sareng nyarupaan lapangan jagung tapi nyarupaan lapangan sawah sababaraha taun ka pengker, parantos janten pusat pariwisata anu terkenal di dunya. .

Olahan parantos réngsé di daérah anu bakal aya kutub dina proyék mobil kabel anu stasion utami aya di sampéan Pagunungan Kaçkar. 3 rebu 540 méter dina panjang kabel mobil pikeun ngahindarkeun ngarusak leuweung pikeun masa depan kutub 55 gandum ieu dipotong.

Şükrü Fettahoğlu, salah sahiji mitra proyék ropeway di Uzungöl, nyatakeun yén aranjeunna ngamimitian proyék di 2013 sareng yén aranjeunna ngagaduhan proyek disatujuan dina 2017. Ropeway anu munggaran dina stasiun 3 rencanana pikeun ditugaskeun pangheulana. Jarak antara stasion 2 ieu 2 km. 2,5 bade dipasang engké. Jarak total sareng stasion bakal 3 rebu 3 méter. Mobil kabel Uzungöl 540 10 gerbong 40 bakal ngalayanan sababaraha bulan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar