TCDD 3. Wilayah Pasanggiri Karpet Autumn Tradisional Tamat

wilayah tcdd tradisional musim luruh swings lapangan turnamén réngsé
wilayah tcdd tradisional musim luruh swings lapangan turnamén réngsé

TCDD 3. Sacara tradisional dikelompokeun ku Direktorat Daerah, tim 20 milu sareng maén minangka total turnamén bal karét 52 karét dimimitian dina 21.11.2019 dina 02.12.2019 dina pertandingan akhir antara tim İZBAN sareng TCDD Liman Spor réngsé.

Perlawanan akhir dipungkasi ku kameunangan İZBAN Spor. Selim Koçbay, 3.Region Manager, Seçkin Mutlu, İZBAN AŞ General Manager, İzmir Regional Manager Habil EMİR, TCDD İzmir Port Operations Manager Serdar GÖRÜR, Asisten Managers Nizametdin Çiçek Manajer Jasa, wawakil NGO, rel kareta api, staf İZBAN, staf Port sareng seueur bal maén ngiringan.

Manajer Daérah Koçbay, nyatakeun yén turnamén dikelompokeun sacara tradisional unggal taun ningkatkeun solidaritas sareng motivasi dina organisasi, hatur nuhun ka sadaya atlit anu milu dina pasanggiri sareng ngabahas cangkir sareng medali ka tim anu unggul.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar