Turkish Airlines Dreamliner pikeun Kelas Usaha Generasi Anyar

Turkish Airlines Dreamliner
Turkish Airlines Dreamliner

Turkish Airlines Dreamliner pikeun Kelas Usaha Generasi Anyar; Boeing 787-9 kalayan jangkung panjang, mesin kembar sareng awak lebar ogé katelah Dreamliner. Kusabab kontéks anu luhurna, pesawat éta ngagaduhan kalembaban anu luhur sareng nawiskeun tunggang anu pikaresepeun dugi ka tungtung. Anjeun bakal aya bewara yén Boeing 787-9 ngagaduhan jandela anu langkung ageung tibatan pesawat panumpang sanés sareng anjeun bakal ngaraos kasegaran lingkungan. Anjeun tiasa beristirahat di korsi dina kabin Kelas Bisnis, anu tiasa dirobih janten tempat anu santai pisan sareng rohangan tambahan.

Kami parantos ngarencanakeun generasi anyar pesawat Boeing 787-9 anu langkung lega pikeun langkung saé ngawula anjeun. Kami ngarahkeun perjalanan pikeun langkung pikaresepeun kalayan desain korsi kami, kisaran korsi anu langkung lega, aplikasi anu ngagampangkeun panggunaan kana lomari overhead, unit panyimpenan dikonci, palabuhan kanggo USB sareng colokan. Salaku tambahan, kami parantos nyiptakeun desain anu pikaresepeun pikeun panon anjeun kalayan kaputusan anu cocog sareng filsafat Flow-Flow brand urang.

Janten wisatawan Kelas Bisnis di Dreamliner mangrupikeun pangalaman anu béda

Anjeun bakal janten raos hatur nuhun kana jarak dengkul 1 cm anu ditawarkeun ku 2-1-111 dina kabin Kelas Bisnis. Anjeun ogé tiasa ngajantenkeun korsi anjeun kana ranjang 193 cm-panjang kalayan hiji klik. Layar 18 inci tiasa ngajak anjeun dina perjalanan anu pikaresepeun sareng pilem, séri sareng musik anu saé.

Kelas Usaha ngagaduhan ciri anu langkung saé sapertos kontrol sentuhan, lampu bacaan inténsitas lampu luhung, daérah panyimpen sareng tutup, unit kakuatan sareng palabuhan pangisian USB. Kami ngajak anjeun ka perjalanan anu saé sareng Sunzel di Cappadocia ”pencahayaan anu dirancang khusus pikeun kabinét.

Boeing 787-9 jangji hiji perjalanan anu nyumponan harepan anjeun

Siap kanggo numpak anu saé dina korsi lega 3 cm, anu didaptarkeun salaku 3-3-44 dina kabin Kelas Ékonomi. Kami parantos ngalebetkeun 78 cm dengkul jarak di antara korsi Kelas Ékonomi pikeun ngarambaykeun sakumaha anu dipikahoyong. Kami miharep anjeun ngarambat kalayan bahagia dina kabin Kelas Ékonomi dimana kami nambihan warna kalayan ıyla Turquoise Waves "pencahyaan.

Boeing
Boeing 787-9

Jandéla pangbadagna

Boeing 787-9 ngagaduhan windows panggedéna dina kelasna sareng maksimalkeun perjalanan.

Nyantai perjalanan

Korsi dina kabin Kelas Bisnis tiasa dirobih janten tempat tidur anu langkung saé sareng nyaman berkat rohangan khusus anu ditangtayungan.

Korsi desain khusus

Brand urang naékna “korsi Aurora ız mirip panonpoé. Korsi dobel anu nembé dirarancang nawiskeun rohangan khusus pikeun penumpang urang.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar