YHT Perawatan Ngabudayaan Pangamanan Darurat YHT Hasil Tender Hasil

yht fasilitas pangropéa utama salaku hasil tina jasa AC
yht fasilitas pangropéa utama salaku hasil tina jasa AC

YHT Perawatan Ngabudayaan Pangamanan Darurat YHT Hasil Tender Hasil


TCDD Transportation Co. Direktorat Jenderal Diréktur Yht Operasi 2019/595431 GCC kira-kira biaya 369.754,00 TL YHT Main Maintenance Fasilitas Penyelenggaraan Udara jeung perlengkapan dumasar kana hasil dua perusahaan anu nyerahkeun 2 TL sareng tender ASAS AUTOMOTIVE FILTER CONSTRUCTION ENERGY TOURISM GEOLOGY SONDAJ ENGINEERING. Sti. Geus meunang.

Éta lembut nyertakeun HVAC karya HVAC Utama Pangropéa Main. Titimangsa ngamimitian pagawéan 01.01.2020, parantosan tanggal 31.12.2020 pagawéan



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar