Zonguldak Bülent Ecevit University bakal ngarawat staf akademik

zonguldak bulent universitas ecevit bakal ngarawat staf akademik
zonguldak bulent universitas ecevit bakal ngarawat staf akademik

Zonguldak Bülent Ecevit University bakal ngarawat staf akademik; Peraturan Proses sareng Prinsip Ngeunaan Ujian Pusat sareng Ujian Léngkah anu Terpihak kanggo Pasini ka Staf Fakultasi Sanés ti Staf Akademik anu diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 09.11.2018 sareng 03.10.2019 kanggo aplikasi sareng janjian anu dilakukeun ka staf akademik anu diumumkeun ku Zonguldak Bülent Ecevit University bakal diterapkeun.

Jadwal Ujian
Tanggal Mula Pengumuman: 05.12.2019
Tujuanana Aplikasi: 19.12.2019
Pra-Hasil Hasil Perhatosan Tanggal: 25.12.2019
Tanggal Ujian Entri: 30.12.2019
Hasil Katerangan Tanggal: 07.01.2020

Periode aplikasi kasebut nyaéta dinten 15 ti tanggal penerbitan pariwara.

Numutkeun kaayaan umum sareng khusus tina aplikasi éta, pelamar anu nerapkeun ka staf fakultas diwajibkeun kanggo nyertakeun dokumén di handap ieu kana petisi anu dikintunkeun ka Kantor Dekan atanapi Sakola Tinggi;

1- Petisi

2- Salin Kartu Identitas,

3- Photocopy of Sarjana, Sertipikasi lulusan Master sareng Doktor atanapi output E-Government, (Equivalence diploma nampi ti luar negeri kedah disatujuan.)

4- Sarjana, Salinan Master sareng Doktor Doktor Falsafah,

5- Salin bijil Basa luar nagri

6- Hiji poto,

7- Neruskeun,

8- Sértip Ujian Pusat (ALES),

9- Judi Pendaptaran Judi (panganyarna 1 (hiji) bulanan)

10- Dokumén anu nyatakeun yén jasa militer dirobih, ditunda atanapi dikaluarkeun pikeun calon lalaki,

11- Ladénan sertipikat anu diijinkeun

12- Bentuk Aplikasi (http://personel.beun.edu.tr/icerik/14/cesitli-formlar.html alamat).

- Aplikasi kedah dilakukeun ku pribadi atanapi ku mail.

- Tunda di postingan moal ditampi atanapi aplikasi moal ditarima lamun salah sahiji dokumen di luhur leungit.

- alamat Internét dimana hasilna bakal diumumkeun: http://w3.beun.edu.tr

- 1 (hiji) jalma henteu tiasa nerapkeun langkung ti hiji staf dina waktos anu sami. Sadaya aplikasi calon anu mendakan dilarapkeun ka langkung ti hiji staf anu dibatalkeun.

- Jalma anu mendakan parantos damel pernyataan palsu dina dokumen anu diperyogikeun bakal dianggap henteu leres sareng moal ditunjuk. Sanaos aranjeunna ditunjuk, aranjeunna bakal dibatalkeun sareng teu tiasa ngaku hak-hak.

- Universitas urang ngagaduhan hak pikeun ngarobih kalénder ujian sareng ngabatalkeun unggal tahapan pengumuman. Sadaya pengumuman dilakukeun dina situs wéb universitas dibéjakeun. Teu aya iber ditulis bakal dilakukeun ka jalmi.

SYARAT umum
(1) Dina janjian anu dilakukeun kanggo staf akademik dina lingkup Perda ieu;

a) Pikeun nedunan kaayaan anu dijéntrékeun dina Pasal 657 UU Sipil Nomer 48,

b) skor minimum 70 ti ALES, skor minimal 50 tina ujian basa asing sentral anu ditampi ku Déwan Pengajian Tinggi atanapi skor anu sami tina ujian sarimbag. Skor ALES dianggap salaku 70 dina tahap pre-evaluasi sareng evaluasi ahir jalma-jalma anu hoyong kauntungan tina pengecualian puseur.

(2) Kalayan kaputusan Sénat, universitas sareng lembaga téknologi luhur tiasa nangtoskeun skor di luhur ALES sareng bendungan skor basa asing anu ditetepkeun dina Peraturan ieu, kecuali pikeun staf diajar dina bidang spésialisasi anu ditangtukeun ku Déwan Pengajian Tinggi sakola vokasional.

(3) Pikeun dianggo dina perhitungan kelas lulusan sarjana dina pre-evaluasi sareng tahap evaluasi akhir
Saruaan sistem rating 4 sareng 5 kana sistem rating 100 ditangtukeun ku kaputusan Déwan Pengajian Tinggi. Saruaan sistem grading anu sanés pikeun sistem grading 100 ditangtukeun ku senat lembaga pendidikan tinggi.

(4) Calon, dina program pendidikan atikan sareng program latihan dina patugas ngajar dina pasini anu dilakukeun kanggo staf diajar dina program; Dina janjian anu dilakukeun ka staf diajar saluyu sareng sub-paragraf (i) tina paragraf munggaran (i) 4 wilangan UU Pengajian Tinggi anu ditulis 11 / 1981 / 2547; Dina hubungan internasional sareng pasini lembaga pendidikan tinggi, instruktur ka padamelan dina unit terapan basa asing diwajibkeun sahenteuna sahenteuna skor 5 tina ujian basa asing sentral anu ditampi ku Déwan Pengajian Tinggi atanapi skor sarimbag tina ujian anu katampa sami.

Dina aplikasi lulusan non-tesis lulusan pikeun staf diajar; Ketentuan Perda Perduaan tentang Amandemen Regulasi ngeunaan Prosedur sareng Prinsip Ngeunaan Ujian Pusat dan Ujian Léngkah anu Terpihak kanggo Anggota Seueur ti Staf Akademis Açık dipedar dina Warta resmi tanggal 03.10.2019 kedah diterapkeun.

SYARAT husus
(1) Saha anu bakal diangkat jadi lapangan khusus anu ditetepkeun ku Déwan Atikan Tinggi perguruan tinggi kedah ngagaduhan gelar master atanapi ngagaduhan sahenteuna dua taun pangalaman dina bidang sawaktos aranjeunna lulusan sareng sertifikasi.

EXEMPTIONS
(1) Syarat pamariksaan pusat henteu diperyogikeun pikeun anu parantos réngsé gelar doktor atanapi ubar, kedokteran gigi, apoték sareng kaahlian ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, anu bakal ditugaskeun kana bidang spesialisasi di sakola vokasional anu ditetepkeun ku Déwan Atikan Tinggi, sareng anu parantos nyambut damel atanapi damel di akademik staf lembaga pendidikan tinggi.

(2) Kolejuan ékonomi bakal dilakukeun ka staf diajar kecuali kanggo guru ngajar dina paragrap kaopat tulisan 6 Perda ieu.
syarat basa asing henteu diperyogikeun kanggo aplikasi.

JABATAN Éta instruktur. YDS ATAWA NALIS EQUAL gambaran
SEKOLAH OCAYCUMA VOKASIONAL
PENGURUSAN TRANSPORTASI CIVIL AIR 1 Kanggo lulusan ti Jurusan Manajemén Penerbangan Sipil atanapi Dinas Manajemén Penerbangan. Ngabagi gelar master dina bidang anu aya patalina
Réktor
1 50 Teknik Komputer sareng Software, Teknik Élmu Komputer, Teknik Komputer, Téknik Komputer sareng Informatika, Téknik Sistem Informasi, Élmu Komputer sareng Teknik, Teknik Perangkat Lunak, Teknik Éléktronik, Éléktip-Éléktronik, Teknik Éléktronik-Komunikasi, Atikan Komputer, Atikan Komputer sareng Teknologi Instruksional Pikeun lulusan salah sahiji program sarjana sareng ngagaduhan gelar sarjana dina widang anu aya.
1 50 Pikeun janten lulusan Basa Turki sareng Sastra atanapi Pangajaran Basa Turki sareng ngagaduhan gelar master dina bidang anu aya patalina (TÖMER).
SEKOLAH UMAYCUMA SEKOLAH DENGAN MAKANAN DAN KOMUNITAS
TEKNOLOGI LABORATOR 1 Lulusan ti Dinas Biologi. Ngabagi gelar master dina Moléric Biology or Molecular Biology and Genetics, sareng ngalakukeun PhD dina Molecular Biology and Genetics. Pikeun mastikeun yén kursus Biokimia sareng Fisiologi ngalaman di laboratorium aplikasi sareng aranjeunna dilatih dina prakték laboratorium anu saé, kompeténsi eksperimen sareng laboratorium calibration.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar