Sistem angkutan énggal linggih di Alanya
07 Antalya

Sistem Angkutan Anyar Alanya Linggih

Saatos kaputusan révolusi ngeunaan Perbandaran Metropolitan Antalya di Alanya, masalah angkutan umum antara Kargıcak-Mahmutlar-Alanya dibéréskeun. Kalayan karya anu dilakukeun, rute sareng sistem kartu kota ogé diénggalan. Ieu ampir antara Alanya sareng Kargicak sareng Mahmutlar. [Lainna ...]