Anu penting henteu ngahasilkeun mobil domestik, tapi pikeun netepkeun jaringan penjualan leres

Éta henteu ngeunaan ngahasilkeun mobil domestik anu penting, tapi pikeun netepkeun jaringan penjualan kalayan leres.
Éta henteu ngeunaan ngahasilkeun mobil domestik anu penting, tapi pikeun netepkeun jaringan penjualan kalayan leres.

Akademi Change Corporate, anu tujuanana nyayogikeun jasa bimbingan anu paling dipercaya ka perusahaan-perusahaan anu tujuanana pikeun ngembangkeun dina permanence perusahaan sareng agility, sareng ngadamel bédana sareng Change Architects, terus rapat panglawungan industri.


Rapat Kamari, Dinten Ayeuna, sareng Deui ', dimodifikasi ku Anggota Badan Akademi Robah Akademi Perusahaan Bahadır Kayan, dilaksanakeun. Para narasumber dina rapat éta, anu narik minat anu dipikaresep, nyaéta Anggota Dewan TOSB, CEO Farplas sareng Anggota Dewan, Anggota Dewan CCA Hormat Ömer Burhanoğlu sareng Anggota Badan Norman / İnci, Anggota Dewan Penasihat Fark Holding, CCA Exchange Arsitéktur Zafer Uran Zaman.

ÖMER BURHANOĞLU: 2000 Bagean IN AUTOMOBIK DITUTUP KE 200, PRODUKTUR KUMAHA Gampang

Turki aya dunya nampi pangsa 1,5 persen tina pasar otomotif, ngalambangkeun TOSB Board Anggota, CEO Farplas jeung Board Anggota, Anggota Déwan husus CCA Omar Burhanoğlu, ceuk kaputusan timely ngeunaan produksi mobil domestik jeung di situ aranjeunna kapanggih.

Ngomongkeun yén éta henteu sesah pikeun ngahasilkeun mobil ayeuna sareng prosés na disederhanakeun kusabab parobihan struktural, saur Burhanoğlu, "Henteu janten sesah deui pikeun nyieun kendaraan deui. Aya seueur parobahan struktural. 200 bagian utama kendaraan parantos turun kana 20 sareng 2000 rébu bagian ka 200. Dina basa sanésna, komponénna dikurangan sareng prosésna saderhana. Hal anu dimungkinkeun pikeun dilakukeun sadaya operasi ieu sareng langkung seueur perusahaan. Teu aya masalah pikeun ngahasilkeun mobil domestik. Éta tiasa dihontal kalayan modél bisnis anu pas. Hal utama di dieu nyaéta ngadamel alat salajengna. Kusabab nalika urang ngadamel kendaraan anu munggaran, urang moal tiasa ngajual cukup sareng ngamekarkeun jaringan penjualan, bisnis ieu tetep prototipe. "

Nganyatakeun yén sadaya kamajuan anu lieur anu urang nyaksian dina kahirupan mobile bakal dialaman dina sektor otomotif dina istilah pondok, Ömer Burhanoğlu negeskeun yén industri otomotif bakal tumbuh sapertos salju salju sareng janten industri raksasa kusabab kandaraan nu nyambung. Burhanoğlu nyarios, "Anjeun henteu deui ngagaduhan kasempetan pikeun ngahasilkeun hiji hal tanpa kolaborasi. Seueur séktor anu béda sapertos éléktronika sareng parangkat lunak ogé kalebet dina industri otomotif. "

ZAFER URAN Waktos: CIRI KULIT

Téknologi yén téknologi bakal ngahontal dimensi anu béda pisan dina 5 taun ka hareup, Anggota Badan Penanganan Pondok / İnci, Anggota Badan Penasihat Fark Holding, Arsitéktur CCA Change Zafer Uran Zaman ngusulkeun yén mobil bakal mabur. Nyarios yén sistem navigasi bakal langkung penting ku pangwangunan ieu, Zafer Uran Zaman nyarios, "Kuring nyangka kaputusan anu leres ngeunaan mobil rumah tangga dina waktos anu leres. Ayeuna Toyota nuju ngawangun kota gedé di suku Gunung Fuji. Mobilna di dieu, jalanna otomatis pisan. Salaku Turki pisan untung. Jigana pangwangunan anu positif bakal kajantenan upami urang tiasa ngira-ngira masalah henteu paduli kawijakan éta. ” Nyarioskeun yén seueur OEM bakal ngaleungit atanapi ngagabung dina periode anu bakal datang, saur Zafer Uran Zaman, "Henteu dihijikeun yén ngahiji ogé bagong."

Nganyatakeun pentingna ngakses inpormasi anu leres ayeuna, Pupuhu Akademi Parobihan Tarumanagara, Buket Eminoğlu hatur nuhun ka panyatur, pamilon sareng Arsiték Exchange CCA. Buket Eminoğlu nyatakeun yén aranjeunna gaduh seueur inpormasi penting ngeunaan analisis kaayaan ayeuna sareng masa depan sektor, salah sahiji nami anu paling ngalaman tina sektor otomotif, sareng nyatakeun yén rapat dumasar sektor bakal diteruskeun dina jaman anu bakal datang.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar