bédana atus dina transportasi ka konya
42 Konya

Béda ATUS dina Pangangkutan Konya

ATUS (Cerdas Angkutan Umum Umum), salah sahiji layanan perencanaan kota pinter Konya Metropolitan Munisipalitas, dilongok jutaan kali ku pangguna dina taun 2019. ATUS, anu mempermudah kahirupan warga anu resep transportasi umum kalayan fasilitas anu disayogikeun, Konya [Lainna ...]