pasar karéta api ditutup demar
54 Sakarya

Pasar Gawé Karéta api DEMAR Ditutup!

DEMAR, anu kagulung kana koperasi anu didirikan ku pagawé karéta api, ditutup. Tempat anu sarua baris masihan anjeun pasar jasa husus di Turki gerbong Industri A.Ş. (TÜVASAŞ) tina anggota Kareta api Gagah Uni dikelompokeun dina taun 1983, SSI geus ngadegkeun beusi Koperasi Consumer [Lainna ...]

kursus ski gratis di Resort ski laut
20 Denizli

Kursus ski gratis di Resort Denizli Ski

Perbandaran Metropolitan Denizli, anu ngorbankeun sadaya kasempetan pikeun sadaya jalma pikeun olah raga ti 7 dugi ka 70 di Denizli, dimimitian kursus ski gratis di Pusat ski ski Denizli anu parantos janten pusat atraksi pariwisata usum tiis. Perbandaran Metropolitan Denizli, [Lainna ...]