Putusan Pelesenan Pengangkutan Umum Alanya
07 Antalya

Putusan Pelesenan Pengangkutan Umum Alanya

Kaputusan Pelesiran di Angkutan Umum Alanya: Perbandaran Metropolitan Antalya parantos ngarengsekeun masalah transportasi dina garis Kargicak-Mahmutlar-Alanya dimana warga ngantosan solusi salami sababaraha taun. Kalayan tambahan tina 26 beus umum ka Alanya Public Bus Beus 6 [Lainna ...]

Ali Ihsan Sadia
06 Ankara

Sampurasun ka Taun Anyar

Tulisan Manajer TCDD Ali İhsan Uygun anu judulna Merhaba Halo ka Taun Anyar Ra diterbitkeun dina majalah Januari Raillife dina Januari Januari 2020. Ieu tulisan ngeunaan TCDD GENERAL MANAGER UYGUN Taun Anyar, target anyar [Lainna ...]