dolmush katirisan dina taksi
61 Trabzon

Taksi di Trabzon Balik deui ka Taxi

Evaluasi ngeunaan masalah Trabzon, patepungan éta dina agenda dolmuş dimodernisasi. Ömer Hakan Usta, Présidén Chamber of Drivers and Automobiles, nyatakeun yén aranjeunna yakin yén masarakat Trabzon sareng tukang toko bakal resep sareng transformasi na. [Lainna ...]

anu pangheulana parkomats awéwé mimiti di Eskisehir
26 Eskisehir

Tamanomot Awéwé munggaran dimimitian damel di Eskişehir

Dina awal bulan Désémber, parkomat awéwé munggaran ngamimitian damel di Perbandaran Metropolitan Eskişehir, anu ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngiringan perwira parkomat awéwé kalayan pengumuman anu diumumkeun dina akun média sosial maranéhanana. Anjeunna mimiti damel di Mahmut Pehlivan Street di Kızılcıklı dina dinten-dinten munggaran. [Lainna ...]