bursaray dua kali sadinten
16 Bursa

Dua kali Inténsitas Bursaray!

Undangan… Komisi Pengangkutan Dewan Insinyur Sipil anu dilakukeun sareng Alinur Aktaş, Walikota Perwakilan Metropolitan, nampi sareng milu. Sumawona… Présidén IMO Bursa, Mehmet Albayrak sareng Aktaş anu prihatin dina rapat éta dewan direksi hadir mawa birokrat transportasi. Salaku conto… Burulaş [Lainna ...]

datang ka sakola vokasional pikeun mobil domestik
16 Bursa

Sakola Vokasional Aya Mobil Domestik

Sakola Listrik Vokasional jeung Téknis Anatolian Cabang Kandaraan Listrik Alan dibuka pikeun kahiji kalina dina bidang Téknologi Kandaraan Téhnologi. Asosiasi Ékspor Industri Bursa otomotif Pelatihan Vokasional sareng Téknis Sekolah Menengah Anatolian dimimitian taun hareup. Turki, [Lainna ...]