logo mobil rumah tangga wangsit
34 Istanbul

Logo Mobil Lokal Diumumkeun

Présidén Recep Tayyip Erdoğan nyatakeun yén logo mobil lokal mangrupikeun "tulip ında dina program" Pribadi sareng Présidén Kanal dina siaran gabungan Kanal D, CNN Türk. Turki urang Erdogan ditanya kumaha carana evaluate mobil, "babaturan mimitina [Lainna ...]

onta truk batu pituin diuji
03 Afyonkarahisar

Treuk Rock Lokal 'DEVE' Diuji

Menteri Perindustrian jeung Téhnologi Mustafa Varank, Afyonkarahisar Iscehisar Marmer Spesialisasi Organisasi Parabot Bumi (OIZ) anu dipendakan dina fasilitas industri. Menteri Varank, dina lingkup kunjungan anjeunna Demmak Demireller Mesin Perindustrian sareng Trade Inc. [Lainna ...]