Kareta api Bagdad
06 Ankara

Baghdad Karéta api

Carita 147 taun Baghdad Railway! Profesor Edward Mead Earle nyerat dina bukuna ”1923 Ab yén Abdulhamid II nyegah bangsa asing ti jalan tetep. Numutkeun ka Professor Earle, II. Abdulhamit, pikeun pangakuan hak-hak tangtu sareng [Lainna ...]