kendaraan dimeunangkeun ku van buyuksehir
65 Van

Van Kandaraan Angkutan Umum

Perbandaran Van Metropolitan sareng tim Direktorat Lintas Lintas Laluan Daérah Polda Propinsi ngatur kendaraan angkutan umum di sapanjang kota. Wakil Sekretaris Jenderal Metropolitan Municipality Assoc. Dr Metropolitan sareng Ali Özvan [Lainna ...]

aplikasi taksi pinter gaziantepte datang kana kahirupan
27 Gaziantep

Nerapkeun Aplikasi Smart Taxi di Gaziantep

Gotong royong tina Kotamadya Metropolitan Gaziantep, Kamar Pemandu sareng Mobil, pertama kalebet prestasi dina ruang lingkup Smart Transportation. "Taksi Smart la sareng Fatma Şahin, Walikota Perbandaran Metropolitan, Ünal Akdoğan, Présidén Chib of Drivers and Automobiles [Lainna ...]