10 Rébuan Kartepe Musim Panas Ngarasakeun sareng Karfest

rébuan kartepe usum tiris karfest sareng costu
rébuan kartepe usum tiris karfest sareng costu

Gawe bareng sareng Kocaeli Munisipal Metropolitan sareng Perbandaran Kartepe, festival salju munggaran taun ieu, anu diayakeun di Lembah Sisli di distrik Maşukiye di kabupaten Kartepe, ditungtungan ku kagiatan anu pikaresepeun. Kocaeli Walikota Metropolitan Walikota Assoc. Dr Tahir Büyükakın ogé resep anu pikaresepeun sapertos warga saatos damel. Ngageser sareng sleds, Walikota Büyükakın ogé nyebarkeun roti sosis ka warga di daérah éta. Ngaran lagu musik pop, İrem Derici, ogé masihan pidato sateuacan konsér, Présidén Perbandaran Mocopolitan Kocaeli Metropolitan. Dr Tahir Büyükakın nyarios, "Kami resep pisan ningali ka unggal jalma dina sagala festival ieu."

50 TINGGO RAKYU TENTI KABEH HARI


Festival Festival Kartepe-KARFEST dibuka panto pikeun anu resep salju dina taun ayeuna. Kocaeli Walikota Metropolitan Assoc. Dr Tahir Büyükakın, Wakil Kocaeli İlyas Şeker sareng Haydar Akar, Walikota Kartepe Mustafa Kocaman, Présidén AK Partai Kocaeli Mehmet Ellibeş, Gubernur Distrik Kartepe Altuğ Çağlar, Wakil Présidén Yaşar Çakmak, Wakil Sekretaris Jenderal Hasan Aydınlık, Antikkapı anggota protokol sareng langkung ti 50 rébu warga anu hadir.

"AKTIVITI GIGING HENTEU AYA LUKAS GURUT!"

Présidén Tahir Büyükakın, anu tampil di panggung dina widang KARFEST sareng nyauran ka para pamilon, "Kami bagja pisan ningali sadayana ka sadaya umur dina festival ieu. Upami urang teraskeun ngalakukeun ieu, kamajuan urang nuju target "Happy City Kocaeli" bakal diteruskeun. Muga kagiatan anu munggaran urang janten nguntungkeun sareng kagiatan kami teras langkung teras. Kartepe bakal janten pusat pariwisata anu langkung saé sareng acara ieu. "

"PELUANG KOCAELİ KUMAHA DENGAN KOTA"

Présidén Büyükakın masihan kecap-kecap di handap ieu dina tungtung biantarana; "Kami ngagaduhan kasempetan pikeun ngalakukeun proyék-proyék anu aya hubunganana sareng wisata di seueur kacamatan. Ieu mangrupikeun awal. Dina periode salajengna, urang bakal ngenalkeun kaéndahan alami kami anu indah pisan sareng laut sareng gunung Kocaeli. Kocaeli ogé bakal janten kota festival. Éta bakal janten kota dimana jalma seuri. Festival ieu bakal janten produk Happy City Kocaeli. Kocaeli meunang merk festival anu sanés sareng KARFEST. ”

KOCAMAN, "KARFEST DENGAN HENTEU"

Walikota Kartepe Mustafa Kocaman ngadamel ucapan dina program. Walikota Kocaman nyarios, "Merupakan festival anu cocog sareng masarakat di daérah urang. Kami kantos parantos ngusahakeun ieu kanggo lami di daérah urang. Hatur nuhun pisan, Wali Metropolitan. Urang ngatur anu munggaran dina KARFEST, tapi ieu bakal teruskeun. Kartepe bakal teras janten pusat kagiatan unggal waktos. ”

KARFEST WARMED DENGAN İREM DERİCİ CONCERT

Diwangun dina gawé babarengan sareng Kocaeli Munisipal Metropolitan sareng Perbandaran Kartepe, KARFEST, anu mangrupikeun adegan kagiatan anu lucu di Kartepe, alamat pariwisata usum tiris, lekasan di Lembah Sisli. Sapanjang kajadian éta, rébuan warga anu mikaresep salju, anu teras-terasan tanpa hariwang tentang hawa tiris, ngeusi hiburan ku İrem Derici, nami musik musik pop anu populer. Derici, anu nyanyian lagu-lagu populér na, tiasa ngasuh rohangan.

KONEKTOR PELABURAN UP TO 24.00

Nalika KARFEST nunjukkeun 19.00, nami populér musik pop İrem Derici konsér dimimitian. Artis anu terkenal nyanyian lagu-laguna, anu netep dina basa sapertos "Mung Pamilik Hati Kuring", "Fish Startner", "Take Care of Your Marriage" sareng fans na. Festival kasebut, dimana hiburanna puncak sareng konsér İrem Derici, diteruskeun ku acara-warna warni dugi ka 24.00:XNUMX. Salami siang, pamilon ditawarkeun sup gratis, tèh, buttermilk sareng roti saos.

KARFEST DUKANGKEUN ITS DOORS TO SNOW ENTITLES

Diaturkeun di Lembah Sisli, salah sahiji bagian anu paling indah di jalan puncak Kartepe, organisasi bakal janten tradisional pikeun Kocaeli sareng Kartepe dina taun-taun bakal datang. Dina KARFEST, dimana langkung ti 50 rébu warga dihadiran sadinten sadinten, pamilon milu ngiringan seueur salju dina salju.

CITIZENS MET DENGAN DUNIA DUNIA

Lampu 'Laser' ningalikeun wengi. Diiring ku pagelaran langsung tina DJ Mert Erdoğan, para warga parantos pikaresepeun nari ku haté. Nalika KARFEST nunjukkeun 19.00, nami populér musik pop İrem Derici konsér dimimitian. Festival kasebut, dimana hiburanna puncak sareng konsér İrem Derici, diteruskeun ku acara-warna warni dugi ka 24.00:XNUMX. Warga ngantepkeun Kartepe Musim Panas Kartepe-KARFEST kalayan senang sareng bagja, diayakeun kerjasama sareng Kocaeli Munisipal Metropolitan sareng Pergabumi Kartepe.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar