kilicdaroglundan erdogana terusan istanbul cagrisi
34 Istanbul

Kılıçdaroğlu Nyarios di Bengkel Istanbul

Pamimpin CHP Kemal Kılıçdaroğlu nyarios dina Bengkel Channel Istanbul düzen anu dikelompokeun ku IMM. Dik Kami parantos ngahontal titik anu matak ngahasilkeun dahareun anu diperyogikeun ka mahasiswa Universitas. Tingali artos baraya sareng para veteran tanggal 15 Juli syahid [Lainna ...]

saluran imamoglu istanbul calistay hasil urang bakal dibagikeun sareng bangsa
34 Istanbul

Catetan: Hasil Wagub Channel Istanbul

"Channel Istanbul Workshop tarafından anu diayakeun ku IMM dimimitian ku partisipasi pamimpin CHP Kemal Kılıçdaroğlu sareng Ketua Partai GOOD Meral Aksener. Ekrem İmamoğlu, Présidén Istana Metropolitan Istanbul, ngadamel pidato bubuka, "Istanbul, Kanal [Lainna ...]