sajarah karéta bursa mudanya
16 Bursa

Sejarah Karéta Bursa Mudanya

Taun 2016 diumumkeun pikeun Sepur Kacepetan Luhur di Bursa sareng taun 2020 ditargetkeun. Sanaos karéta kota ieu ditunda kanggo sababaraha waktos kusabab sababaraha negativitas dina prosés konstruksi, riwayat karéta api Bursa [Lainna ...]