turhan menteri geus nyatakeun yén saluran dibuka Istanbul t
34 Istanbul

Laporan TÜBİTAK Channel Istanbul

Pamimpin CHP Kemal K l l à çdaroÄ Ÿ lu, dina ucapan dina Bengkel stanbul Kanal, diayakeun ku Perbandaran Metropolitan Istanbul. Laporan Istanbul. â € Kanal Naha anjeun hoyong atanapi henteu, saluran éta bakal dilaksanakeun di Istanbul, saur Présidén. [Lainna ...]