tavasasta karéta nasional
54 Sakarya

National Railway Work at TÜVASAŞ

kampanye Turki gerbong Industri Inc. Nasional Train Electric diawalan. Pabrikna bakal ngagancangkeun karyana sareng karyawan ayeuna bakal damel di dinten Saptu. Karéta nasional direncanakeun dina jalanna dina ahir Juni atanapi Juli. Turki gerbong [Lainna ...]

taun di angkutan germany
33 Mersin

23 taun di angkutan Jerman

Perdagangan internasional mangrupikeun kaayaan umum ngeunaan silih silih pertukaran nagara sareng anu sanés. Di nagara urang, duanana tatanggana wates sareng nagara luar negeri sareng ampir sadayana jaman baheula [Lainna ...]