salju heran dina presentasi acara karfest
41 Kocaeli

Reuwas Salju dina Ngeunaan KarFest Acara

KarFest, anu bakal diayakeun pikeun waktos mimiti taun ieu sareng gotong royong Kocaeli Metropolitan Munisipalitas sareng Perbandaran Kartepe, bakal lumangsung di Lembah Sisli dina dinten Saptu, 18 Januari antara 14.00-24.00. Seueur kajadian, lomba sareng panggung [Lainna ...]

Stasiun metrobus altunizade dilegaan
34 Istanbul

Stasiun Metrobus Altunizade Dipanjang

IMM parantos ngawangun platform badarat énggal sareng tangga kanggo ngirangan kapindahan penumpang di Stasion Metrobus Altunizade. Kalayan pembukaan Yamanevler - Çekmeköy Metro, jumlah panumpang harian di Altunizade ningkat tina 17 rébu ka 35 rébu. Istanbul [Lainna ...]