seuneu mérek dina istanbul caglayanda
34 Istanbul

Istanbul Çağlayan Seuneu Metrobus!

Seuneu seuneu ngabeledug dina mérekus ti Zincirlikuyu ka Beylikdüzü di Istanbul. Nalika angkat ti Çağlayan lirén, supirna, anu ningali kana haseup naék tina bagian tina wahana kendaraan, ngeureunkeun mérek sareng muka panto sareng ngungsi di panumpang. Mesin na metrobus [Lainna ...]