Locomotives Domestik sareng Wagons Ditambahkeun ka Karéta api Iran

Lokomotif domestik sareng gerbong ditambah kana karéta Iran
Lokomotif domestik sareng gerbong ditambah kana karéta Iran

213 gerbong sareng lokomotif anu ngahasilkeun di Iran ditugaskeun ku upacara. Saied Rasouli, présidén Républik Islam Républik Islam (RAI), nyatakeun jumlah lokomotif sareng gerbong dinaékan 58%, dumasar kana perjanjian anu ditandatanganan kalayan anggaran taun ka tukang. Organisasi Perencanaan (BPO) bakal nambihan 2021 langkung lokomotif kana armada rel nagara urang dina tungtung taun kalénder Iran salajengna (Maret 974).

Numutkeun pejabat éta, jumlahna aya 476 lokomotif sareng gerbong anu bernilai $ 1791 juta direncanakeun kanggo ditambah ka armada karéta api. Dina pertengahan Maret, 37 mobil panumpang, 30 lokomotif sareng 217 mobil angkatan bakal ditambah

Anjeunna nambahan yén umur rata-rata panumpang sareng kareta angkutan ayeuna umure 24 taun, sareng yén jumlah gerbong anyar ngiringan armada bakal dikirangan sacara signifikan.

Salaku tambahan, kurang leuwih 1000 juta USD bakal diperyogikeun pikeun diropéa 476.2 gerbong panumpang sareng kargo sareng lokomotif.

Numutkeun ka Saeed Mohammadzadeh, tilas kapala RAI, pamekaran karéta Iran ngabutuhkeun langkung ti 32.000 gerbong sareng lokomotif salami opat taun ka hareup, nalika infrastruktur karéta nagara urang diembangkeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar