Transportasi TCDD 263 Hasil Rékréasi Diumumkeun!

hasil karyawan transportasi tcdd diumumkeun
hasil karyawan transportasi tcdd diumumkeun

TCDD Transportation Co. Direktorat Jenderal 263 karyawan di sababaraha cabang ngumumkeun hasil rekrutmen. 184 dokumen panugas kerja sareng daptar akhir anu diterbitkeun. Meuli 79 driver dibatalkeun.

TRANSPORTATION TCDD 263 EMPLOYEE RECEIVING QUOTAS

79 pagawé salaku tukang machinist, 29 pagawé salaku alat mesin sareng tukang mesin, 23 pagawé salaku perbaikan lokomotif, 27 pagawé listrik, 23 pagawé janten tukang mesin, 52 tenaga kerja minangka pabrik kareta sareng perbaikan, 29 pagawé salaku welder Daptar 1 karyawan parantos dikaluarkeun dina lingkup 263 rekrutmen pagawé permanén, kalebet 184 pagawé rekrutmen salaku Facility Vehicle Facility, Piranti sareng Crane Operator. Meuli 79 driver dibatalkeun. Sumber: Pengangkutan TCDD 263 Pangrekrut Akhir Pagawé Diumumkeun! 79 Panarimaan Mesin di Batal

Calon didaptarkeun dina daptar ahir bakal ngirim dokumén antara 20.01.2020-07.02.2020.

Akhir Akhir Rapat Pengumuman Pekerjaan parantos disiapkeun sareng Klik di dieu

TUJUAN DOKUMEN APLIKASI DOKUMEN DOKUMEN DAN DATES

Pangiriman dokumén tiasa dilakukeun pribadi atanapi ku mail. Calon anu bakal ngirim dokumén ku mail bakal ngirim salinan dokuménna ka isciistihdam@tcddtasimacilik.gov.tr ​​alamat e-mail. (Alamat pikeun ngirimkeun dokumen TCDD Transportation Inc. Umum Diréktur Jurusan Sumber Daya Manusia No: 2050 Anafartalar Mah. Hipodrom Cadangan No: 3 Altındağ / ANKARA. , tangtu moal dipasihan waktos tambahan.

Dokumén anu dikintunkeun
1- Formulir Aplikasi (punten Klik di dieu)
2- Photocopy Identity TC
3- Fotokopi Atikan Pendeta (Diploma atanapi lulusan sertipikat)
4- Catetan Rekam Pidana
5- Sértipikat Militér
6- Sertipikasi Otoritas Kualitas Vokasional (ngan ukur pikeun anu ngalamar judul Welder)
Lisénsi 7-nyetir (ngan ukur pikeun anu nerapkeun Judul Operator)
8- Bentuk Informasi Nyuhunkeun proyék

Hasil Pangiriman Dokumen bakal diumumkeun dina 14.02.2020.

CATETAN: rekrutmen para pekerja machinist parantos dibatalkeun. Ngalamar anu ngajukeun pengumuman supirna moal ngirimkeun karya kertas.

Kanggo pangumuman téks Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar