Istanbul Tehran 3 Wisatawan Anu Kalolobaan

cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran
cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran

Nalika angkat di Wétan Tengah anjeun pasti badé angkat ka Istanbul sareng wilayah sakurilingna sareng nyéépkeun sababaraha dinten di dinya. patut Turki urang neng nyaéta kanyataan yén Istanbul mangrupakeun hiji-hijina kota. Aya leuwih mun ditempo sabudeureun Turki, tapi lolobana para wisatawan anu jumping di kalobaannana. Nanging, pamustunganana anjeun hoyong nyéépkeun liburan jangka panjang, sareng anjeun badé ngarencanakeun perjalanan ka dua atanapi tilu kota atanapi malah nagara dina waktos anu sami. Istanbul jeung Teheran, Iran jeung Turki anu maksud populér pikeun pariwisata. Aya 3 cara anu paling populér pikeun dugi ka Tehran ti Istanbul.
Cara anu paling gampang tapi paling mahal ka Tehran ti Istanbul nyaéta ku pesawat. Penerbangan langsung dilakukeun ku maskapai Turki utama. Harga tikét mimitian ti $ 160 kanggo lalampahan babak, gumantung kana hiji usum. Angkas na kirang langkung 3-4 jam.

cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran
cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran

Angkutan anu sanés anjeun tiasa dianggo pikeun ngahontal Tehran nyaéta beus. Hanjakalna, teu aya beus langsung ti Istanbul, janten anjeun kedah angkat heula ka Ankara sareng angkat ka ibukota Iran pikeun milari perusahaan beus anu ngajalankeun di ditu. Hargana sakitar $ 100 hiji jalan. Perjalanan nyandak langkung ti 30 jam sareng paling henteu pikaresepeun diantara 3 variasi anu ditawarkeun.

cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran
cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran

Anjeun tungtungna tiasa ngahontal Tehran ku karéta ti Istanbul. Wisatawan milari angkutan anu paling terjangkit sareng cukup pikeun karéta. Perjalanan sapertos tiasa janten waktos nyéépkeun waktos jarakana tapi ogé aya ganjaran. Aya seueur alesan pikeun jalma langkung milih karéta pikeun cara angkutan sanés nalika iinditan. Salah sahiji tempat ieu nyaéta korsi ageung dirobih kana ranjang dina wengi sareng kanyamanan salami perjalanan anu jarak jauh anjeun tiasa nyebarkeun sanés mendesak kana korsi pesawat kelas ekonomi. Ngaran Transasia Express dibikeun di Turki sarta Ankara boga jalur nyambungkeun sapanjang Lake Van na Teheran. Perjalanan diwangun ku 3 pangalaman anu béda. Ieu diwangun ku dua perjalanan karéta jeung hiji numpak féri. Salaku tambahan, angkutan ti Istanbul ka Ankara disayagikeun ku karéta laju. Wisatawan milih perjalanan karéta sareng Transasia Express berkat pangalamanana. Panumpang dina perjalanan anu numpak sampurna pikeun ningali skenario anu luar biasa, pandangan anu alus sareng cai Danau Van, patepang jalma anu pikaresepeun, warga anu ramah sareng wisatawan anu berpengalaman, ogé menikmati kabébasan sareng katenangan alam. Parios tiket anu aya didieu (nu Transasiatra) sareng nyiapkeun petualangan anyar.

cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran
cara anu paling populér pikeun ngarambat antara istanbul sareng tehran

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar