3 Markas Anyar didirikeun di Kementrian transportasi

parobihan utama dina kementrian transportasi sareng infrastruktur
parobihan utama dina kementrian transportasi sareng infrastruktur

Kalayan amandemen kana Présidén Présidén diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 17 Januari 2020, aya parobahan gedé dina Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur.


Nalika diréktur umum séktor logistik anu ngatur jalan tol, karéta api sareng gabungan angkutan gabungan dina Kamentrian dikumpulkeun dina hiji hateup, dua diréktur umum anu otorisasi dina pengaturan transportasi maritim parantos ngahijikeun dina hiji diréktur umum.

Kalayan paréntah anyar, Diréktur Umum Regulasi Jalan Raya, Perda Railway sareng Barang Bahaya sareng Perda Penggabungan digabungkeun kalayan nami Direktorat Umum Jasa Pengangkutan, sedengkeun Direktorat Jenderal Peraturan Maritim sareng Inland sareng Direktorat Jenderal Perdagangan Maritim ngahiji.

Tugas sareng kakawasaan Direktorat Jéndral Umum anu nembé diciptakeun sareng Angkutan Umum Jenderal Maritim ogé kalebet dina paréntah.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar