Perbendaharaan Teu Disatujuan 3 Jalur Metro Dihentikan di Istanbul

Istanbul henteu nyetél perbendaharaan pikeun jalur metro anu dieureunkeun
Istanbul henteu nyetél perbendaharaan pikeun jalur metro anu dieureunkeun

Walikota Istana Metropolitan Istana Ekrem İmamoğlu ngumumkeun yén aranjeunna henteu tiasa ngamimitian sabab henteu kéngingkeun persetujuan Keuangan sanaos mendakan kiridit; Garis Eminönü-Alibeyköy Tram, Baris Bostancı-Dudullu sareng Baris Yenidoğan-Rumah Sakit. Imamoglu nyauran subway ka Présidén sareng saur, Hazine Urang butuh persetujuan Keuangan pikeun ngerjakeun pinjaman. Henteu aya kiridit, urang mendakanana. Éta mangrupikeun touch anu urang hoyong ..

SözcüNumutkeun kana laporan Ozlem Guvemli'nin; Présidén BB İBB Ekrem İmamoğlu nyatakeun yén aranjeunna henteu tiasa kéngingkeun persetujuan anu dipénta ti Perbendaharaan pikeun 2 jalur anu aranjeunna mimiti damel pikeun ngaktifkeun jalur metro anu dieureunkeun 3 taun ka pengker.

Imamoglu, anu ngadamel subway ka Présidén nyarios:

  • Urang peryogi persetujuan Keuangan kanggo ngémutan pinjaman.
  • Panjaluk kami pikeun 3 jalur ditolak dina minggu munggaran Januari.
  • Upami éta henteu ditolak, urang bakal tiasa ngémutan jalur metro gancang sareng fasilitas kiridit na.
  • Aya fasilitas kiridit, urang mendakanana. Ngan touch anu urang hoyong.

BOSTANCI MUD METU

Salah sahiji jalur utama dimana Imamoglu henteu kéngingkeun persetujuan kiridit ti Perbendaharaan nyaéta jalur metro Dudullu-Bostanci, 21 km, anu bakal ngaubat jarak antara Bostanci sareng Dudullu ka 14.3 menit. Biaya jalur metro, anu 70 persen lengkep sareng diwangun ti 13 stasiun, diumumkeun janten 558 juta euro tambah PPN.

İmamoğlu nyatakeun yén peryogi 2018 juta euro ditambah pembiayaan PPN pikeun barisan anu parantos ngadeg saprak Oktober 200 “Perencanaan investasi ijin tempat ieu nembe dikaluarkeun.

Kami ngarepkeun disatujuan sareng diumumkeun dina minggu-taun 2020. Salajengna, kagiatan pembiayaan urang bakal diteruskeun Tapi, minggu kahiji Januari tétéla janten persetujuan anu diperyogikeun.

10 GARUT CARPET BARU

Garis anu sanés anu Keuangan teu acan disatujuan nyaéta 10 jalur Alibeyköy Eyüpsultan Eminönü line.

Mimitian ti beus Eminönü eureun, rute ngalangkungan basisir Golden Horn ka Küçükpazar, Cibali, Fener, Balat, Ayvansaray, Feshane, Eyüp-Teleferik, Rumah Sakit Eyüp, Silahtarağa Station sareng Stasiun Kejiranan Sakarya. It atos di stasion.

Imamoglu, anu ngalaksanakeun survey dina situs konstruksi garisan dina sababaraha minggu ka tukang, saurna, uz Urang tiasa ngiringan sumber tambahan. Kami badé nyiapkeun tempat ieu kanggo 2020 ”.

TANPA APLIK TO BARU HOSPITAL NEWBORN

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli saluyu-sambungan yén Yenidoğan-Rumah Sakit Line nyaéta salah sahiji jalur anu henteu disatujuan Keuangan.

Garis 6.95 km diwangun ti Rumah Sakit, Sarıgazi, Aydınlar, Güngören, Taşdelen sareng stasiun Yenidoğan.

Istanbul Metro Peta

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar