49 Galur IETT Anyar Dibuka di Istanbul

iett barisan anu anyar
iett barisan anu anyar

IETT parantos dibuka 34 jalur anyar, 15 di sisi Éropa sareng 49 di sisi Anatolian, pikeun nyayogikeun kabutuhan transportasi warga Istanbul.

IETT tujuanna pikeun nyayogikeun jasa transportasi anu saé ka warga Istanbul. 4 jalur anyar pikeun transportasi ka Marmaray, 9 jalur pikeun transportasi ka Bandara Istanbul, 8 jalur pikeun transportasi metro, 3 jalur pikeun Metrobus sareng 10 rute anu diperyogikeun, jumlahna 34 jalur anyar.

Jumlahna aya 1 jalur anyar ditugaskeun di sisi Anatolian, kalebet 1 pikeun metro, 2 kanggo Bandara Istanbul sareng 15 kanggo Marmaray.

Ngantos dugi ka Marmaray di sisi Éropa; Pikeun transportasi ka MR40, MR41, MR50, MR51, Yenikapı-Haciosman subway; 48D, 39A, 55V, 62H pikeun transportasi ka Bandara Istanbul; İST-4, İST-5, İST15, İST-1, İST 20, H-6, H-7, H-8 sareng H-9 dilebetkeun kana jasa.

Pikeun transportasi ka Metrobus; HT19, 76GM, 76SM jalur dilebetkeun kana jasa, sedengkeun jalur trem Topkapi-Mescidi Selam; Garis 48G sareng ST36 diaktipkeun. 97BT, 47K, D3, 54P, 144K jalur dibuka dina rute anu sanés.

Salaku tambahan, Esenler Giyimkent-Üçyüzlü Metro baris MK51, Zeytinburnu-Üçyüzlü Metro baris MK52, Rumah Sakit Kanuni Sultan Süleyman-Mahmutbey Metro baris; HT2, garis 48R dibuka pikeun transportasi ka Kota Hutan.

Di sisi Anatolian, jalur anyar antara IST-8 sareng Bandara Pendik-Istanbul, KM18 sareng Medeniyet University-Pendik Metro / Train Speed ​​High, MR60 sareng Pendik Tinggi Speed ​​Sabiha Gökçen Bandara, MR61 sareng Rumah Sakit Güzelyalı-Tuzla mulai ngalayanan.

Salaku tambahan, ngevaluasi tungtutan sareng kabutuhan panumpang, otoritas, sajaba ti garis ieu dina 11 jalur anu béda ogé nempatkeun jalur anyar kana jasa.

LETIS IETT DITUKA DENGAN 2019

Résponasi EUROPEAN

Rumah Sakit MR40K.SS - Atakent Mah. - Halkalı setasion
MR41Actent Panggung 1 -Halkalı Marmaray
MR50Kayabaşı Kiptaş / Kayaşehir-Halkalı setasion
MR51Bahcekent / Bahçeşehir / Ispartakule - Halkalı setasion
48DGöktürk - Hacıosman Metro
39AAkşemsettin - Mesin Mandali
55VGaziosmanpaşa - Jasa Kasir
62Heighttepe - Haciosman Metro
Leutik 48RCity - 4.Levent Metro
HT19İ.Ü.Cerrahpaşa - Tüyap Metrobus
76GMGürpınar-Tüyap Metrobus
76SMSahil Mah./Kavaklı-Güzelyurt Metrobus
Bandara IST-4Bakirkirk-Istanbul
İST-5 Beşiktaş- Bandara Istanbul
İST-15Avcılar Metrobus / Bandara Bahçeşehir-Istanbul
Stat-17Halkalı Stasion / Bandara Basaksehir Metrokent-Istanbul Bandara
IST-20Sultanahmet - Bandara Istanbul
H-6Yunus Emre Mah./Arnavutköy-İstanbul Bandara
Stasion Beus H-7Alibeyköy - Bandara Istanbul
H-8Hacıosman / Bandara Sarıyer-Istanbul
H-9CevizliBandara Bağ-Istanbul
48G Göktürk-Pirinççiköy-Masjid-i Selam
ST36Esentepe / Haseki Campus-Sultançiftliği Tram
97BTKocasinan Departemen Seuneu-Taksim
47KKımım Karabekir ka Eminönü
d3güngör nu Kemerburgaz
54PPiyalepasa Kejiranan - Taksim
144KHadımköy Kiptaş 3rd Panggung-Bahçeşehir Center
48CKemerburgaz - Désa Ciftalan
79gegüvercintep A / Fenertep mun Eminonu
146F Platform Fenertepe / Basaksehir-Bahcesehir
MK51Esenler Giyimkent-Üçyüzlü Metro
Stasion Subway MK52Zeytinburnu-Üçyüzlü
Rumah Sakit HT2 CSR-Mahmutbey Metro

KABUPATEN ANATOLIA

122CKSahinbey - Kavacik
132SBSultanbeyli State Hospital- Marmara Univ. Başıbüyük
132YBYenidoğan - Universitas Marmara Başıbüyük Kampus
139S Désa Uskudar-Sofular / Sile
14TMTepeüstü-Maltepe Metro /Cevizli dawuhan urang
15CABüyük Çamlıca Mosque / Bulgurlu Subway - Göztepe Köp.
15Turkish Universitas Jerman-Kavacık
15tktokatköy-Kadıköy
18ukuzunder A-Kozyatağı
18ysyenidog nu-Sultanbeyli
19FS Ferhatpasa - Soyak Yenisehir
IST-8Pendik - Bandara Istanbul
Universitas KM18 Peradaban-Pendik Metro / Yht
Bandara MR60Pendik Yht-Sabiha Gokcen
Rumah sakit MR61Guzelyali-Tuzla

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar