Waktos Transisi Tachograph Digital Dipanjang kanggo 6 Sasih

waktos transisi tachograph digital ngalegaan ka sasih bulan
waktos transisi tachograph digital ngalegaan ka sasih bulan

Pengangkut beus sareng truk ngangkut angkutan barang sareng angkutan penumpang, waktos nyetir sareng istirahat, sareng inpormasi kacepetan kaleuleuwihan kendaraan kacatet dina prosés transisi tachograph digital diperpanjang ka 6 sasih. Tungtung waktu transisi diumumkeun tanggal 10 Juli 2020.

DATA RECORD DATA

Sapertos alat ukur anu sanés, tachograph digital kedah tiasa dipercaya, fungsina leres, dipariksa périodik sareng data anu disimpen henteu kedah ngahambat ti luar.

PROSES STAGE

Dina taun 2012, dina ruang lingkup sababaraha tata cara anu dilakukeun pikeun tujuan aplikasi tachograph, kalénder 5 taun ditangtukeun dumasar kana modél kendaraan taun anu aya hubunganana transisi ka tachograph digital sareng prosés ieu dimimitian laun di 2014.

6 Waktos ADDITIONAL Waktos

Mangsa transisi pikeun alihan ka tachograph digital parantos réngsé dina 31 Désémber 2019. Nanging, jumlah kendaraan dina tingkat terakhir langkung luhur batan taun-taun saméméhna sareng transisi ka dinten-dinten terakhir nyiptakeun intensitas dina ahir taun. Tanggalan transisi ka tachograph digital dirévisi sakumaha 6 Juli 10 kanggo 2020 bulan tambahan pikeun nyegah inténsitas anu disebut tina nyieun karajinan dina sektor angkutan.

TUJUAN KOMPUTER

Tujuan tina obligasi tachograph digital; ngalindungan hak-hak sosial supir, ngadamel lingkungan persaingan anu adil dina angkot sareng ningkatkeun jalan tol ku ngirangan kacilakaan fatal. Ku sabab éta, penting pikeun sektor transportasi pikeun nunjukkeun sensitipitas dina transisi ka tachograph digital, pikeun ngarengsekeun prosés transisi ku cara anu séhat ku ngalaksanakeun kagiatan kasadaran sareng inpormasi dina waktos tambahan terakhir.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar