71 Turun Persentasi Jalma Hilang di Kacilakaan Lalu Lintas

jumlah jalma anu tiwas dina kacilakaan lalu lintas turun ku saratus persén
jumlah jalma anu tiwas dina kacilakaan lalu lintas turun ku saratus persén

Présidén Recep Tayyip Erdoğan masihan pidato ka pamilon ku milu kana Rapat Penilai Toplantı 2019 Dijalankeun di Beştepe Millet Congress and Center Center. aranjeunna tiasa nyandak sagala jinis ukuran pikeun ngirangan nomer ieu salajengna.

Présidén Erdoğan nunjukkeun yén jumlah tatangkalan anu dipelak dina lingkup proyék jalan ngaleuwihan 68 juta juta sareng ngingetkeun yén aranjeunna parantos 11 juta anak buah dina sasih bulan kamari sareng Menteri Pertanian sareng Perhutanan sareng milu kana upacara penanaman. dagang na pariwisata puseur Turki urang, Erdogan ngingetkeun anu ngahubungkeun 426-kilométer Istanbul-Izmir raya sabab dibuka jasa sataun kaliwat cross supados Istanbul-Izmir 8 jam ka 3,5 jam, Bursa 1 jam, Eskisehir ti 2- Anjeunna nyarios hal éta 2,5 jam. Erdogan nyarios yén aranjeunna bakal ngiringan jalan jalan anu jauh béda kalayan nyusun bentang di daratan.

96 Urang ngaluncurkeun bagian 90,5 km tina jalan motor panjang 298 km panjang anu nyambungkeun Izmir ka palabuhan Candarli Oktober kamari. Sesa lalu lintas dina dinten-dinten anu urang buka. Sésana bagian Kınalı-Odayeri sareng Kurtköy-Akyazı bagian Daérah Marmara Kalér ogé sayogi dina sasih bulan. Kami ningkatkeun jumlah torowongan dina jalan tol kami ka 381 kalayan 50 tambahan sareng ningkatkeun panjang torowongan tina 500 kilométer ka XNUMX kilométer. Kuring sok nyebatkeun yén urang bakal teras-terasan jalan-jalan di gunung ieu. Tanpa ngalakukeun ieu, urang moal tiasa ngahontal maksud. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar