89% Warga Hoyong Mésér Mobil Domestik

persén warga uing hoyong mésér mobil domestik
persén warga uing hoyong mésér mobil domestik

Mentri Industri jeung Téhnologi Mustafa Varank, ngumumkeun hasil survey munggaran dipigawé pikeun Car Turki urang. 89 persén warga anu milu dina survey badé mésér mobil Industri sareng Téhnologi Varank, pusat balanja, stasion pangisian bakal ngadegkeun, saurna. Menteri Varank, mere Turki harga mobil bakal di tanda tingkat ka bersaing jeung saingan dina kuartal kahiji taun nyatakeun yén yayasan diteundeun di pabrik.

Turki'S mobil

Mentri Industri jeung Téhnologi Mustafa Varank geus dibagikeun informasi anyar ngeunaan mobil di Turki. Stressing nu Turki jadi pisan pleased jeung dipikaresep ti warga acara mobil Varank, dibagikeun Turki di hasil survey dipigawé pikeun mobil. Numutkeun survey 97,6 persén mobil Turki urang geus dirojong sangkan laju Varank, cenah anu 89 persen jalma anu rék meuli.

RANCANGAN PRODUKSI

Menteri Varank, anu janten target pangpayona; Nyebutkeun yén yayasan ieu dipasang sareng konstruksi dimimitian dina Gemlik dina satengah munggaran 2020, "Dina proyék éta, perusahaan parantos ngarencanakeun sareng ngarencanakeun 15 taun ka hareup dina cara profesional. Naon investasi anu bakal aranjeunna lakukeun, modél naon anu bakal aranjeunna ngamekarkeun, naon anu kedah diperyogikeun investasi, kumaha strategi mérek, sadayana rencanana. Dina rencana, dina akhir taun 2022, mobil-mobil kahiji bakal kaluar tina produksi massal. "

PRE-ORDER

Menteri Varank nyatakeun yén karya-karya ieu diteruskeun pikeun merek anu tiasa didaptarkeun saluyu sareng desain sareng saurna, "Proses ieu bakal réngsé dina taun. Aplikasi pre-order henteu acan dimimitian ku mayar pre-artos. Ieu bakal metode anu bakal dilarapkeun perusahaan saatos peluncuran merek. "

Jumuah Ieu bakal dicandak

Menteri Varank, Turki urang Mobil prakarsa Grup, dijelaskeun yén mimiti dimimitian gawé bareng rupa-rupa panalungtikan pasar, "lajeng patali merek, konsisten kalawan desain, reflecting karakteristik Turki, tiasa mengadopsi bangsa Turki, bakal ngajalankeun sabalikna ka arena internasional, nu gampang ngucapkeun, pendaptaran Kanggo nyiptakeun merek anu lengkep rinci mah tos rengse. Merek bakal ditangtukeun dina taun ieu

IT VALLEY

Saatos peluncuran Lembah Informatics, Varank nyatakeun yén aplikasi ditampi tina 32 perusahaan dina sagala rupa widang na nunjukkeun yén téknologi mobilitas pinter bakal dimekarkeun di Informatics Valley.

Produksi massal di awal 2022

Menteri Varank, menteri relevan pikeun nyiapkeun peta jalan pikeun ngadegna infrastruktur ngecas mobil, saurna: altyapı Kandaraan ieu bakal siap nalika kendaraan aya dina pasar. Usaha diteruskeun pikeun merek, prosés ieu bakal réngsé dina sataun. Urang aya dina prosés ngahasilkeun 100-150 purwa. Aranjeunna bakal diuji. Dina awal 2022, pabrik ngamimitian produksi massal ..

JAMINAN AWAM

ngan garansi Turki Turki ngeunaan purchases keur Automobile perusahaan Grup (TOGG) anu dilarapkeun ka Menteri ngajéntrékeun Varank, "nepi ka 2035 sarébu kandaraan ku 30, urang moal bisa ngajamin teguh naon kaluar ti eta." ceuk Anjeunna.

APLIKASI PENDAFTIKAN DESIGNS

Éropa, Rusia, Amérika Serikat oge diantara sababaraha tempat aplikasi Turki pikeun pendaptaran dijieun Varank ngahalangan desain mobil urang, ceuk infrastruktur bakal siap buka lamun pasar mobil. (sanayi.gov.t nyaeta)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar