Asisten TCDD Meuli Inspektur

Asisten inspektur tcdd bakal ngagaleuh
Asisten inspektur tcdd bakal ngagaleuh

TCDD bakal nyéwa Asisten Inspektor; 4 Asistén Inspéktor bakal direkrut pikeun ditugaskeun ka Badan Pemeriksa Direktorat Jadwal TCDD.
isu nu patali jeung ujian lawang dijelaskeun di handap.

Tanggal sareng Waktu Ujian: Ujian bertulis bakal diayakeun dina 15 Pebruari 2020 (Saptu) antara 09.30-15.30.

Lokasi Ujian: Direktorat Jéndral TCDD Hacı Bayram Kuartal, Jalan Hipodrom, Teuing: 3, 06050 Hallı Cafeteria Altındağ-Ankara.

Istilah partisipasi

1) Kénging kualifikasi anu ditangtukeun dina Pasal 48 UU Sipil Sipil,

2) Teu dugi ka umur tilu puluh lima (01.01.2020) dugi ka 35,

3) Pikeun parantos réngsé salah sahiji fakultas UU, Pulitik, Ékonomi, Administrasi Bisnis, Ékonomi sareng Élmu Administratif sareng salah sahiji lembaga pendidikan di Turki atanapi di luar negeri, anu pendidikanna ditampi ku otoritas kompeten sahenteuna sahenteuna 4 taun.

4) Grup A Ujian Pemilihan Umum Umum anu diayakeun ku OSYM taun 2018 sareng 2019 mangrupikeun 48 calon mimiti anu nampi 70 atanapi langkung poin ti bagian KPSSP80 (Upami jumlah pemohon parantos nedunan syarat ujian leuwih ti 80, dimimitian ku skor anu paling luhur). 80 calon anu munggaran bakal diakui ka Ujian lebet, sareng sadaya pelamar anu ngagaduhan poin anu sami sareng calon 80 anu parantos diajak ujian),

5) Henteu ngagaduhan halangan ka Inspektorat dina hal pendaptaran sareng karakter dina akhir panalungtikan anu bakal dilakukeun (Kaayaan ieu ngan ukur pikeun calon anu parantos lulus dina ujian tinulis sareng ditangtukeun ku Dewan Pamariksaan sateuacan ujian lisan).

6) Dina hal status kasehatan, kanggo tiasa angkat ka sadaya bagian di bumi pikeun tiasa damel, nyegah karya sinambung awak atanapi gering méntal atanapi cacad sareng anu cacad.

7) Pikeun gaduh kualifikasi anu diperyogikeun ku Inspektorat dina hal ngagambarkeun.

8)Nyandak ujian kanggo kahiji atanapi kadua kalina,

Aplikasi Ujian jeung Dokumen Ujian Entri

Aplikasi ujian tiasa dilakukeun sacara pribadi atanapi ku mail ka Direktorat TCDD General Inspection Board Hacı Bayram Mahallesi, Hipodrom Street, No: 31.01.2020, 3 Altındağ-Ankara, mimitian ti dinten saatos publikasi publikasi pengumuman dina Warta resmi dugi ka akhir jam kerja dina dinten Jumaah, 06050. aplikasi saatos wates waktu moal dianggap. CD TCDD Direktorat Jenderal Asisten Inspektor Entri Permohonan Ujian Mak pikeun dipiceun tina alamat anu kasebut di luhur atanapi www.tcdd.gov.tr ​​Ku alamat. Aplikasi anu henteu dilakukeun dina waktosna sareng kaleungitan dokumen sareng inpormasi moal diolah.

Ngalamar anu layak nyandak ujian bakal dieusi biaya 10 TL. Bayaran bakal disimpen kana rekening Halkbank Ankara Corporate Branch TR 710001200945200013000001 atanapi Vakıfbank Buruh Cabang TR 140001500158007262158442. Henteu aya bayaran balik bakal dilakukeun, sareng deposit bakal ditulis ka bank dina bagian panjelasan resi kalayan ujian üne Inspektorat ”sah.

Daptar akhir calon anu ngagaduhan ilubiung dina ujian ieu sayogi dina tanggal 05.02.2020 ti Badan Inspéksi TCDD. Sajaba ti éta, www.tcdd.gov.tr ​​Ku Alamat Internét. "Élmu Entri Éntri hiji bakal dikaluarkeun ku Dewan Pamariksaan TCDD ku 10.02.2020 sareng" Mayan bijil Ujian anu teu dipikabutuh dugi ka tanggal ujian ieu ogé bakal dikirimkeun ka balé ujian. Dina pamariksaan éta, dokumén ieu bakal dibere heula, sareng dokumen ID anu sah sareng valid kalayan foto sareng persetujuan sapertos KTP, Identitas Card atanapi Paspor, anu bakal dianggo kanggo idéntifikasi, bakal dijaga.

Dokumén dibutuhkeun pikeun Ujian

1) Salinan dokumen identitas anu ngandung pernyataan Identitas TC atanapi Nomer Idéntitas TC,

2) Bentuk Aplikasi Ujian (ditampi tina www.tcdd.gov.tr ​​atanapi nganggo leungeun),

3) Salin asli KPSS Result Dokumen anu jaman validitas teu acan kadaluarsa atanapi salinan disatujuan dina nyetak komputer,

4) Asli tina gelar diploma atanapi lulusan sertipikat atanapi sampel anu disatujuan ku lembaga,

5) Dua poto (4,5 x 6 cm), sareng TCDD dilarapkeun ka Déwan Inspektur.

Dokumén di handap ieu dibutuhkeun tina ujian tinulis sateuacan ujian lisan.

1) Pernyataan anu ditulis nunjukkeun yén henteu aya halangan pikeun ngalaksanakeun tugas kaséhatan anu sinambung.

2) Déklarasi seratan yén calon jalu henteu hubungan sareng militér,

3) Pernyataan anu ditulis henteu aya catetan kriminal,

4) Calon kang CV,

5) Opat poto (4,5 x 6 cm),

6) Fotokopi asli atanapi henteu terang ngeunaan sertipikat kasaulatan pikeun lulusan lembaga pendidikan domestik atanapi luar negeri sanés ti Fakultas Hukum, Pulitik, Ékonomi, Administrasi Bisnis, Ékonomi sareng Élmu Administrasi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Mégér Railway Ayeuna

tsar 15

Pangembangan Dipandu di London

@ Januari 15 08: 00 - 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar