Awéwé Ngarasakeun Pusat ski Erciyes

Awéwé anu geulis anu mikaresep Resort ski Erciyes
Awéwé anu geulis anu mikaresep Resort ski Erciyes

Walikota Göreme Ömer Eren ngajak awéwé ka Pusat Ski Erciyes di Göremeli dina lingkup kagiatan sosial sareng budaya.

Walikota Ömer Eren gaduh wisata Kayseri Erciyes gratis anu diayakeun dina 11 Januari 2020 Saptu pikeun awéwé lokal.

Saptu jam 10:30, urang angkat ka Pusat ski Kayseri Erciyes di payuneun kotamadya.

120 awéwé milu dina acara, ski, ski, ogé awéwé anu nganggo mobil kabel Erciyes'in spektakuler anu diawaskeun.

Présidén Omer Eren, roti sosis sareng dessert ka awéwé anu teras-terasan ngaraosan kasenangan dinten anu saé ngungkabkeun hatur nuhun ka Présidén Omer Eren.

Walikota Ömer Eren hatur awéwé Göremeli pikeun partisipasi maranéhanana.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar