Pesen ti Karyawan Karéta api Ankara Sivas

Aya pesen ti karyawan kareta api ankara sivas
Aya pesen ti karyawan kareta api ankara sivas

Ankara-Sivas antara 2 jam sareng 30 menit bakal ngirangan rute Jalan Sutra 405 Km antara proyek YHT Ankara-Sivas terus jalan kalayan gancang.

300 urang di proyék Ankara Sivas YHT terus damel 7/24 dinten sareng wengi tanpa tiis. Kareta api kareta api sareng rel jalan tina Ankara-Sivas High Speed ​​Train Project, anu kalebet dina rencana aksi 100 dinten, ogé gancangan. Aya 405 torowongan kalayan panjangna 66 kilométer, 49 viadil sareng panjangna 27,5 kilométer, 53 sasak sareng culverts, sareng 611 pésta sareng overpasses.

Dina Proyék Sepur Kacepetan Ankara Sivas, anu ngagaduhan struktur seni total 930 unit, sakitar 110 juta méter kubik penggalian teras dilaksanakeun sareng 30 juta méter kubik eusian.

Garis Ankara-Sivas, anu nungguan warga kalayan pikagumbiraeun, bakal ngirangan waktos perjalanan antara dua kota ka 12 jam sareng 2 jam sareng 30 menit. Éléktromén suprtruktur sareng sistem telekomunikasi sinyal Ankara Sivas High Speed ​​Train Project terus gancang. Karya infrastruktur ti proyék YHT Ankara-Sivas ngadamel 97 persen kamajuan fisik. Jalur Ankara Sivas diperkirakeun réngsé sareng dibuka kanggo operasi di 2020 dugi ka Ramé Ramadhan.

Rata-rata biaya investasi Ankara Sivas High Speed ​​Train Project nyaéta 9 miliar 749 juta TL.

Peta ngeunaan Ankara Sivas Gancang Karéta Api

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar