Badan Pangembangan Western Western Bakal Ngajak Staf

agen pangembangan kulon
agen pangembangan kulon

Badan Pangembangan Western Western, Agen Pangembangan diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 15 Mei 2018 sareng nomer 30479, kalayan Keputusan Presiden No 4 dina Organisasi Terhubung, Institusi Terkait, Organisasi, Organisasi sareng Institusi séjén sareng Organisasi diterbitkeun dina Warta resmi Nomor 29 tanggal 2019 Juli 30788. Dina kerangka penyediaan Regulasi Kepegawaian; Jumlahna aya 1 (sapuluh) tanaga padamelan pikeun 7 (hiji) Auditor Internal, 2 (tujuh) Anggota Spésialisasi, 10 (dua) Dukungan Kakitangan.


Puseur Badan Pangembangan Western Western nyaéta Isparta sareng daérah kagiatan Badan nyaéta propinsi Isparta, Antalya sareng Burdur. Ku sabab kitu, calon anu suksés dina ujian dianggap janten nampi sareng komitmen pikeun damel di mana-mana propinsi ieu anu disangka Badan dianggap pantes.

Tanggal Iklan January 20 2020
Tanggal Aplikasi 10 Pebruari 2020 - 21 Pebruari 2020
Jenis Ujian Verbal (wawancara)
Tanggal Pengumuman Calon Ngalaksanakeun Ujian Lisan Pébruari 28 2020
Tanggal Wawancara 16-17-18 Maret 2020
Alamat Aplikasi The sinavbasvur. industri. gov.t nyaeta
Lokasi Ujian Républik Turki Kulon Sekretariat Pembangunan Pangembangan Atlantik Çünür Mah. 102. Kampus Ekonomi Kampus A2 Blok No: 185-B 32200 Merkez / ISPARTA

PERHATOSAN: Aplikasi dimulai ti 10 Pebruari 2020, témplat nyaéta 21 Nepi ka 2020 dina bulan Pebruari 23.59 sinavbasvuru.sanayi.gov.t nyaeta Éta bakal dilakukeun ngaliwatan link aplikasi Western Development Agency Agency di alamat ieu.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar