Biaya Proyék Crazy 320 Milyun Lira

Biaya proyék gélo milyar pon
Biaya proyék gélo milyar pon

Présidén Tayyip Erdoğan's 'proyék gélo' sakumaha anu dihartikeun dina agenda saluran di Istanbul sedengkeun kakawasaan Fatih Project dina taun-taun ayeuna, Jambatan Yavuz Sultan Selim, Jembatan Osmangazi, bandara 3 sareng rumah sakit kota aya dina kaayaan sorotan. Jumlah biaya 5 investasi nyaéta 320 miliar pon.

Oğuz Gündoğdu ti BirgünEvaluasi 5 proyék anu direalisasikeun dina taun-taun ayeuna saatos agenda Kanal Istanbul. Proyék anu diwanohkeun nganggo nami sapertos "proyek abad ieu" didaptarkeun saperti kieu:

Proyék Fatih

Proyék Fatih diluncurkeun dina taun 2010 sareng dibiayaan 8 milyar 500 juta pon. Numutkeun rencana éta, sadaya mahasiswa nagara bakal dididik kalayan tablet dina 4 taun. Kotak-kotak kuadrat "proyek abad-abad," anjeunna ngenalkeun proyék mimiti dugi ka agenda sareng biaya anu teratur. Harita, dina bulan Séptémber 2013 Birol Ekici, timbalan bentang dina Kementerian Pendidikan Nasional, dipecat. Proyék anu kedah réngsé dina taun 2014, diperpanjang taun 2015 dugi ka 2017. Dina tanggal 8 Januari 2020, éta dipikahartos yén kursus komputer diayakeun dina kartu kardus di Diyarbakır.

Yavuz Sultan Selim Sasak

Jambatan Bosphorus, anu dibuka taun 1974, ngarobih $ 21 juta sareng Jambatan Fatih Sultan Mehmet, anu dibuka taun 1988, ngiringan $ 125 juta, sedengkeun Bridge 3rd diwangun $ 3 milyar. Tapi, satengah tina saham sasak éta dialihkeun ka urang Cina pikeun 658 juta euro. 'Kantong umum moal kaluar tina hiji sen' anu namina proyek saatos pembukaan beban anggaran sanés saatosna dibukaan. Numutkeun tanggapan Diréktur Umum Jalan Raya, Kehormat Adıgüzel, CHP, 135 juta 3 rébu kendaraan disalurkeun ti Sasak 2016, anu 2019 rébu kendaraan sadinten, ti Séptémber 41 dugi Juni 805. Sasuai, bahkan sapertilu tina wahana kendaraan anu dipasihkeun caket ka 3 taun teu tiasa dugi. Kusabab biaya sasak saprak dibuka 1,8 juta pon per dintenna rata-rata.

Istanbul Airport

Bandara katilu dibuka tanggal 29 Oktober 2019 nyababkeun panutupanana Bandara Atatürk. Panutupan ieu lumpat ka Bandara Ataturk dugi ka tanggal 3 Januari 3 pikeun ngoperasikeun hak TAV 2021 juta euro bakal dibayar bayaranna kahartos. Hamdi Topçu, présidén Turki Airlines antara taun 389 sareng 2010, nyarios dina bukuna 'Ti Lokal ka Global', éta cekap dugi ka 2015 upami landasan tambahan diwangun di Bandara Atatürk.

Jambatan Osmangazi

Osmangazi Bridge ka perusahaan operasi dipasihan garansi transisi kendaraan salian tukar artosna. Otoyol AS manajer umum Bülent Esendal, anu ngajalankeun jambatan pikeun tol sasak, anu dironjatkeun ku 2019 persén nalika ngalebetkeun 50, nyatakeun yén aranjeunna henteu tiasa ngarobih tariffs kusabab bédana dina tingkat dolar. Tol sasak pikeun mobil taun 2018 aya 72 pon, sedengkeun jumlah ieu ningkat kana 2019 pon dina 103 sareng 2020 pon dina 118. Pikeun 2018 nyalira, biaya Osmangazi sareng Yavuz Sultan Selim Bridges ka anggaran nyaéta 1,8 milyar TL numutkeun inpormasi anu dipasihkeun ku Menteri Angkutan Cahit Turhan. Jumlah ieu kirang langkung 2018 kali sangu presiden 2,5.

Rumah sakit Kota

Proyék Rumah Sakit Kota diluncurkeun ka masarakat dina taun 2017. Présidén Erdoğan milari rumah sakit kota ku nyarios, alim Impian kuring 14 taun mangrupikeun proyek anu kuring dipikacinta. ” Dina 2018 sareng 2019, rumah sakit kota, anu masing-masing dibuka, teras dugi ka anggaran dina waktos anu pondok sapertos proyék gélo sanés. Nepi ka akhir taun 2019, biaya 25 taun rumah sakit kota dina jasa dilangkepan $ 142 milyar. Jumlah ieu cukup ageung pikeun ngabiayaan konstruksi 800 rumah sakit. Kritik dina ceuli nyolok kakuatan, teras, "aya anu cilaka," saur anjeunna. Menteri Kaséhatan Fahrettin Koca nyieun pernyataan ngeunaan kritik ieu dina 26 Nopémber 2019: "Dina pamadegan urang, rumah sakit sanes sacara lembaga komersial tapi nyéwa kami mayar, kedah urang henteu mayar éta? Açıklama

Proyék waterline Siprus

envisaging penyediaan cai ti Bekasi jeung Siprus Kalér "proyék abad" disebut bubuka proyék nu dilaksanakeun dina 17 Oktober 2015. Présidén Recep Tayyip Erdogan sareng Perdana Menteri Ahmet Davutoglu hadir dina upacara di Mersin. Davutoğlu ngadadarkeun proyék éta salaku pagawéan dunya, sareng saurna, uz Kami ngawangun sasak cai anu megah di dunya. Éta nasional sareng sadayana, sareng pribumi sareng sadayana .. Rengse dina fokus diskusi, proyék ieu bitu, pas 5 taun. 5 mil ti basisir Anamur ngabeledug pipa surfaced. Kira-kira 250 méter pipa jero tiasa katingali tina beungeut cai. Aya cai anu ngalir tina pipa. Proyek na ngagaduhan biaya 1,6 miliar pon.

Jumlah biaya investasi: 320 milyar pon

Proyék 1-Fatih:
Biaya investasi: 8,5 miliar pon

Jambatan 2-Yavuz Sultan Selim:
Biaya investasi: 3,5 milyar euro
Mata uang dinten ieu: 23,5 miliar pon

3- Jambatan Osmangazi:
Biaya investasi: 2,5 milyar
Mata uang dinten ieu: 17 miliar pon

4- 3. Bandara:
Biaya investasi: $ 35 milyar
Mata uang dinten ieu: 206,5 miliar pon

Rumah Sakit 5- 20:
Biaya investasi: $ 11 milyar
Mata uang dinten ieu: 64 miliar pon

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar