Dinten dina Sejarah: 18 Januari 1909 Parlemén di Baghdad

Kareta api Bagdad
Kareta api Bagdad

Dinten dina Sajarah
18 Januari 1909 Majelis BP Baghdad mailsmail Hakkı ngalebetkeun gerak pikeun tanda tanya kareta Bagdad. Majelis Konstitusi nananyakeun sareng ngritik hak husus anu dibérékeun ka urang asing. Menteri Keuangan Administrasi Kareta Api Kalih Hamidiye-Hicaz dirobah kana Kamentrian Hijaz sarta dipasang dina Sadaret. Dina taun anu sarua Nezaret dileungitkeun jeung Direktorat Jéndral diadegkeun.




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar